Momčilo Bajagić Bajaga
Alo!/Vladimir Marković
Momčilo Bajagić Bajaga

Alo!/Vladimir Marković

Momčilo Bajagić Bajaga, Foto: Alo!

Kako za "Alo!" otkriva izvor blizak popularnom muzičaru, Bajaga nije mogao da veruje kada je čuo da je zbog pobune hrvatskih branitelja zabranjen njegov nastup.

- Nije ovo očekivao, iskreno... Kada su mu rekli da od svirke neće biti ništa, prvo je duboko udahnuo, a onda smirenim glasom rekao: "Verujem... Ne verujem!" Kako smo čuli, njegov azamena trebalo je dabude "Hladno pivo", ali su organizatori odustali i od te ideje kada im je je, pošto su ga pozvali telefonom, Mile Kekin rekao: "Ja niiiiisam vaš" - otkriva naš izvor blizak popularnom muzičaru.

UBEDLJIVA POBEDA!

Proglašena najpopularnija turistička destinacija godine za Srbe!

prazni džepovi

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Sezona letnjih odmora je u punom jeku, a domaće turističke organizacije već su proglasile najpopularniju destinaciju za Srbe!

Kako je navodi u zajedničkom saopštenju domaćih turističkih organizacija, ubedljivo prvo mesto zauzeo je nikada popularniji - Bezkintos!

- S obzirom na to da mnoge čeka početak školske godine, ali i da već sada treba misilti na zimnicu, ubeljivo prvo mesto zauzeo je Bezkintos. Drugo mesto zauzeli su Crna Gora i sever Grčke, a sve ostale destinacije su daleko ispod njih. Interesantno je da je Bezkintos bio veoma popularan i tokom devedesetih, s tim štoje tada Crna Gora bila takođe na drugom, a Grčka daleko ispod nje na trećem mestu. Kako trenutno stoje stvari, moraćemo žestoko da se potrudimo s ponudama za narednu sezonu, kako bismo skinuli Bezkintos sa trona - navodi se u saopštenju domaćih turističkih agencija.

OZBILJAN REKORD!

Srpske zvezde u panici zbog popularne reperke!

Igi Azalea

Screenshoot Instagram

Igi Azalea, Foto: Screenshoot Instagram

Reperka Igi Azalea postavila je svetski rekord u dužini trajanja ljubavne veze!

Igi je, svega sat vremena nakon što su mediji objavili da je u vezi sa NFL igračem Nikom Jangom, na svom Tviter profilu napisala da je ponovo slobodna. To je, kako saznajemo, izazvalo opštu paniku kod srpskih zvezda!

- Kod nas ovaj trend do sada nije bio popularan, ali s obzirom na to koliko je pažnje ova vest privukla, moraćemo da poradimo na obaranju njenog, priznaćete, impresivnog rekorda. Verujem da će takmičenje bit žestoko, pošto je takva i konkurencija na domaćoj sceni - rekao je za "Alo!" analitičar domaće estradne i rijalitis cene, koji je insistirao na anonimnosti.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (2)

DEJAN

12.08.2018 08:50

I TREBA DA MU ZABRANE GURASE GDE GOD IMA STA DA USICARI PA MAKAR TO BILA I HRVACKA...NEKA SACEKA MIRU MARKOVIC BOLJEMU JE ISLO DOK JE NJOJ PEVAO....AJDE SKLONI SE VISE BRE...

Dominik

14.08.2018 18:45

@DEJAN - To, BRE, Dejane, Srbine :D