Evo kada počinje "pravo" leto, zašto kasni i koliko će trajati!

M. S. P. | Razbibriga 2018-07-22 00:38:25 2018-07-22 00:38:25

Meteorolozi su se konačno složili kada nam stiže pravo leto, a pride su i obelodanili koliko će trajati i - zašto kasni!

Profimedia.rs

- Pravo leto počinje u avgustu i biće baš vruće, osim kada budu padale obilne kiše koje će izazvati poplave gde god stignu. Za sve su krivi Rusi, a do tog saznanja smo došli uvidom u stare svete spise Bore Đorđevića. On je, naime, još tamo dalekih osamdesetih otpevao stih: "zaje*ali Rusi klimu, mesto leta šalju zimu". Čeprkanjem po satelitskim snimcima, podacima sa terena i vremenskim prognozama od Borinog vremena do danas, uočili smo da je tip bio potpuno u pravu! Ako tome dodamo i neke druge sitnice, poput industrijskog i sličnog zagađenja, efekta staklene bašte, globalnog otopljavanja i tome slično, sa velikom sigurnošću kožemo da kažemo da će leto će trajati do pozne jeseni, a kada će ona doći - ni bog sveti ne zna! Kako ni koliko će jesen trajati - saopštili su meteorolozi.

PANIKA!

Japan podiže borbenu gotovost zbog Crne Gore!

Vlada Japana odlučila je da podigne borbenu gotovost svoje armije na najviši novo od Drugog svetskog rata, javljaju svetske agencije!

Japan se na ovaj potez odlučio zbog Crne Gore, a nakon što je predsednik SAD Donald Tramp izjavio da bi zbog te zemljemogao da izbije Treći svetski rat.

Kako navode diplomatski izvori bliski vlastima u Tokiju, Japan je istog trenutka odlučio da podigne borbenu gotovost i proglasi opštu mobilizaciju, a sve zbog "prethodnih ratnih iskustava sa Crnom Gorom"!

- Poslednji put kada smo zaratili sa Crnogorcima, sve je počelo 1904. godine. Tada smo ušli u konflikt sa carskom Rusijom, zbog čega nam je Crna gora objavila rat. Taj sukob je prošao, u međuvrm,enu je okončan i Drugi svetski rat, ali oni nisu fermali ni dva odsto. Jedva smo uspeli da ih smirimo 2006. godine kada su postali nezavisna država a mi im poslali našeg ambasadora, pa smo konačno sklopili mir. Pošto smo se jednom opekli, sada odmah dižemo borbenu gotovost, za "ne daj bože" - otkrivaju diplomatski izvori iz Tokija.

OŠTAR PROTEST!

Hrvatska traži ponavljanje finala Mondijala!

Fudbalski savez Hrvatske službeno je od FIFA zatražio ponavljanje finalne utakmice Svetskog prvenstva uz jedan poseban uslov - da tu utakmicu sudi Milorad Mažić!

Kako se navodi u zahtevu, da je Mažić sudio skonačan rezultat ne bi bio 4:2 za Francusku, već potpuno drugačiji!

- Ajd' se kladimo u pivo da on ne bi sudio onaj penal! Realno, ko veruje da bi Srbin da sudi penal protiv Hrvatske u takvoj utakmici? A sigurno bi barem još dva ili tri puta imao odluke koje bi bile logične po istom sistemu. Dakle, rezultat bi bio potpuno drugačiji, pa zato garantujemo da bi i rezultat bio povoljniji. A pride bi i naši odnosi sa Srbijom bili kudikamo bolji, pošto bi ga Kolinda izljubila minimum tri puta - otkriva izvor iz HNS-a.

OVO SI IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Expand player
Pogledajte više