Parkirani automobili Auto pijaca Salon za prodaju automobila
Shutterstock
Parkirani automobili Auto pijaca Salon za prodaju automobila

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

U vestima koje su se poslednjih dana pojavljivale u regionalnim medijima, a koje se tiču nevremena koje je pogodilo ove prostore i skoro do kolapsa dovelo funkcionisanje saobraćaja, posebno mesto zauzela je ona o letećim automobilima iz Crne Gore, navode tamošnji mediji. 

- Čitav svet se muči da napravi leteći automobile, a mi smo do tog otkrića došli na veoma lak i krajnje spontan način. Štaviše, uspeli smo u vazduh da podignemo i kombije i kamione, što naš uspeh čini još većim! Pošto je reč o otkriću od globalnog značaja, odlučili smo da naš patent podelimo sa svetom. A on glasi - sedneš u bilo koje vozilo sa najmanje četiri točka i zaputiš se na vrh Lovćena, pa sačekaš da dune neki pakao od mora, a onda se zaletiš u punoj brzini nizbrdo i ka vetru, sve dok te ne vine u nebesa kao sokola sivog! Dakle, sve je veoma jednostavno, samo je stvar u broju pokušaja. Verujemo da ćemo i to veoma brzo svesti na neku normalu - otkriva jedan od autora tog neverovatnog koncepta.

EKSKLUZIVNO!

Menja se oblik dijaloga između Beograda i Prištine!

Federika Mogerini

Profimedia

Federika Mogerini, Foto: Profimedia

Brisel je odlučio da hitno promeni oblik dijaloga između Beograda i Prištine, ekskluzivno saznaje „Alo!”!

Kako otkrivaju naši izvori iz Brisela, to je bio iznuđen potez nakon što je Priština objavila da se povlači iz dijaloga, zbog čega su evropski zvaničnici odlučili da se ubuduće vodi - monolog!

- Realno, tako je i bolje! Ovo do sada je bilo uzbudljivo kao trke na 100 metara u doba Juseina Bolta - kako god da okrenemo, neko se buni! E, zato smo odlučili da ubuduće vodimo monolog, a na Beogradu i Prištini je da rade šta im se kaže - otkriva naš izvor iz Brisela.

POČAST!

Lekari menjaju ime dijareji zbog Mehe Omerovića!

Meho Omerović

Alo!/Marko Metlaš

Meho Omerović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Lekarska komora Srbije odlučila je da promeni zvanični naziv za dijareju, u čast člana skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti i narodnog poslanika SDPS-a Mehe Omerovića!

Lekarska komora saopštila je da je Omerovićevo objašnjenje incidenta sa navodnom krađom parfema na aerodromu u Frankfurtu toliko jako da su morali da mu učine ovu čast.

- Kada smo čuli njegovo objašnjenje, popustila su nam creva od smeha! Malo je falilo da kolektivno dobijemo dijareju, pa smo zato odlučili da ovaj stomačni problem, u narodu poznat i kao proliv, prekrstimo u „meho”! Priznaćete, kudikamo bolje zvuči ako kažete da vas „muči meho” nego oni stari izrazi - navodi se u saopštenju.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (2)

danijel

10.06.2018 16:25

samo što će im bit mrsko sjest u njih,.,.

zagor

14.06.2018 05:56

Oni ne znaju ni hleb da naprave!!