ALO! OTKRIVA~ Evo zašto Egipat povlači priznanje Kosova!

M. S. P. | Razbibriga 2018-07-29 03:05:24 2018-07-29 03:05:24

Domaći mediji su pre nekoliko dana javili da će Egipat biti još jedna u nizu država koje su povukle prznanje nezavisnosti Kosova, a "Alo!" ekskluzivno saznaje zašto se to desilo!

Profimedia

 

U pitanju je, naime, uticaj novootkrivenog jakog srpskog lobija!

Naši izvori iz vrha vlasti u Kairu otkrivaju da je do ove odluke došlo nakon što se tamošnjim vlastima direktno obratio bog koji je - srpskog porekla!

- Da, istina je... Sedeli smo tako uz čaj i razmišljali šta i kako dalje, kada nam se u jednom trenutku ukazao Amon Rajić! Za one manje upućene, u pitanju je Amon Ra, bog Sunca i ujedno vrhovno božanstvo kod starih Egipćana. Prvo se lagano nakašljao, da nam privuče pažnju, a onda je objasnio da mu je njegov rođak Perun sugerisao preko Svetog Ilije da mane ovu zaje*anciju i da povuče priznanje Kosova, da ne bi došlo d familijarnih nesuglasica koje se u tom slučaju obično završavaju kobno. Pošto nam ništa nije bilo jasno, odlučili smo da se ne kačimo sa višom silom, pa smo povukli priznanje Kosova koje je ionako bilo samo usmeno - otkriva naš izvor iz Kaira.

ODLUČENO!

Evo koga će Srbi podržati na narednim izborima u SAD!

Naredni predsednik SAD stupiće na dužnost u januaru 2021. godine, a već sadxa je poznato koga će na tim izborima podržati srpska zajednica koja živi u toj državi!

Naime, kako javljaju američki mediji pozivajući se na izvore iz srpske zajednice u SAD, najveće šanse za njihovu podršku imaće - Vudrou Vilson!

"Iako je Vilson pokojni još od 3. februara 2014. godine, srpska zajednica u SAD odlučna je da glasa baš za njega na narednim predsedničkim izborima. Vilson je kod Srba omiljen jer ih je hvalio tokom i nakon Prvog svetskog rata, a čak je i podigao zastavu Srbije na Belu kuću. Iako se po zakonima SAD ne priznaju glasovi koje su građani dali kandidatima koji se ne nalaze na listićima, ova inicijativa moraće dobrano da zabrine demokrate i republikance, pošto postoji realna opasnost da na nekim narednim izborima sami Amerikanci prihvate ovu idejui da pobedi, na primer, Džon F. Kenedi, ili da, zalislite tek to Meksikanci koji ovde žive, a kojih ima na milione, svoj glas daju Zapati - navodi se u izveštajima vodewćih američkih medija povodom ove inicijative.

ŽURKAAA!

Gica ostaje u Srbiji, opšte slavlje na seoskim imanjima širom Srbije!

Na seoskim imanjima širom Srbije u toku je opšte slavlje, nakon što je Viši sud u Beogradu odbio molbu Rumunije za izručenje rumunskog poslanika Sebastijana Gice, koji je prošle godine u aprilu bio uhapšen u Beogradu po poternici svoje zemlje zbog sumnje da je izvršio osam krivičnih dela.

Kako javljaju naši dopisnici, u Srbiji gotovo da nema imanja na kojem se ne čuje veselo groktanje!

- Prasići su u trenutku zaboravili na sve muke koje ih čekaju tokom zime, kada doživljavaju inkarnaciju u kobasice i čvarke, odnosno pečenice nakon posta, pa gotovo da nema dvorišta iz kojeg ne dopire veselo groktanje! vNa naše pitanje čemau tolika radost, veliki broj prasića groktajući nam je objasnio da čvrsto veruju da je ovo presedan koji će i njima omogućiti da jednog dana postanu gice, pa čak i rasplodni veprovi i krmače, te da će im to produžiti životni vek. Na našu konstataciju da će, ipak, neki od njih morati da se žrtvuju zbog ovdašnjih običaja, skoro svi su konstatovali da je to mala žrtva u odnosu na ono što im, nakon ove presude, donosi budućnost - navodi se u izveštaju naših dopisnika.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Expand player
Pogledajte više