BOG HAOSA JURI KA ZEMLJI! Posledice po ljude frapantne! Ne postoji mogućnost odbrane!

On je napisao da nije zabrinut oko tog konkretnog asteroida, ali je svestan da će jednom "veliki kamen“ udariti u Zemlju.

 

Asteroid
Asteroid, Foto: Profimedia.rs

 

              

Ogroman asteroid nazvan "Bog haosa" za 10 godina će proći pored naše planete, a njegov potencijalni udar mogao bi da ima "devastirajuće posledice za život na zemlji“.

Asteroid "99942 Apofis“ širok je 340 metara i proći će na udaljenosti od oko 30.000 kilometara pored Zemlje, brzinom od oko 40.000 kilometara na čas.

POSLE OVOGA LUNA PARK VAM NEĆE PASTI NA PAMET Uživao u ludoj vožnji dok ga nije preseklo srce! Probudio se u krvavoj posteljini u bolovima, lekari mu saopštili jezive vesti (FOTO)

 

Engleski portal „Ekspres“ piše da bi njegova putanja mogla da se promeni dok stigne do naše galaksije, ali šef "Spejs iksa" i "Tesle" Ilon Mask kaže da mi nemamo odbranu od njega.

On je napisao da nije zabrinut oko tog konkretnog asteroida, ali je svestan da će jednom "veliki kamen“ udariti u Zemlju, a mi odbranu u tom slučaju nemamo.

VLASNIK ALBANAC IH KRVNIČKI NAPAO Porodica se požalila na hranu u restoranu, a onda je počela njihova najgora noćna mora! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

O opasnostima koje nam prete iz svemira, kao i o našoj nemogućnosti odbrane, pre nekoliko godina govorio je i Džozef Nut, naučnik iz NASA-e. On je rekao da bi veliki objekat iz svemira, poput asteroida kakav je udario u Zemlju i uništio dinosaurse pre 66 miliona godina, ponovo mogao da udari u našu planetu.

Objavili da je dete umrlo odmah po rođenju, a onda je otkrivena jeziva prevara. Policija pronašla dokaz u stanu bolesnog para

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 17.08.2019. 00:31 Neverovatna priča Fejsbuk, Facebook, Foto: Profimedia Jedan par iz Pensilvanije je optužen da je lažirao rođenje i smrt deteta da bi dobili više od 600 dolara donacija i poklona od prijatelja i porodice.

 

 Problem je što, ako bi naučnici zaista pronašli takav objekat, koji je na putu prema Zemlji, ne postoji previše toga što bi mogli da urade kako bismo se zaštitili od udara i sprečili potencijalno uništenje ljudske vrste.

 Naučnici su predložili da NASA napravi jednu letelicu za presretanje svemirskih objekata, ako dođe do takvih opasnosti, da bi se smanjilo vreme potrebno za organizaciju misije spasavanja naše planete i života na Zemlji kada se jednom otkrije takav asteroid, navodi britanski portal.

 Bonus video: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi