OD ŽENE I SEBE NAPRAVIO BARBIKU I KENA Plastični hirurg "napravio" savršenu ženu, a zatim je i zaprosio: "Bila je to ljubav na prvi pogled"

Davida Matloka, plastični hirurg, upoznao je svoju sadašnju surpugu Veroniku kada je ona došla u njegovu ordinaciju u nameri da uradi estetski zahvat na svom polnom organu, takozvani "vaginoplastik" nakon rođenja kćeri.

Plastični hirurg  David i Veronika
Plastični hirurg David i Veronika, Foto: Instagram printscreen/ veronicam

David je veroniki tada preporučio i da izvede   estetski zahhvat na joj pod imenom "Čudesna žena preobražaj", koji predstavlja niz operacija na licu i telu u nameri da ih dovede do savršenih proporcija.

Od tada je napravio brazilsko podizanje zadnjice, "vaginoplastiku" i "labioplastiku", liposukciju brade, ruku i noga, kao i botoks.

Veronika je pre nego što je upoznala Davida, imala tri operacije grudi.

- Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak - kaže David, koji je Veroniku zaprosio na njihovom prvom sastanku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Fiji 🇫🇯 #fiji #fijiislands

A post shared by Veronica Matlock (@veronicamatlock) on

Nakon mnogobrojnih operacija, Veronika kaže kako je "hodajuća reklama za suprugov posao". David je takođe imao mnogobrojne plastične operacije, poput ubrizgavanja implantata u bicepse, tricepse, listove i pločice, kako bi dobio svoj željeni izgled.

- Samo sam hteo svoje telo da dovedem do izgleda koji s vežbama i dijetama ne mogu  da postignem - objašnjava David.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#FSeasonsanguilla #anguilla

A post shared by Veronica Matlock (@veronicamatlock) on

Iako je David ohrabrivao i podsticao Veroniku na brojne operacije, ona tvrdi kako ju je on voleo i pre svih operacija.

- Znam da me David voli jer kada sam ušla u njegov ured imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled - zaključuje Veronika.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi