UZNEMIRUJUĆE Plakao nad mrtvim sinom (2), a onda se iz kovčega čulo: "Tata, mogu li dobiti čašu vode?"

Istinita priča

 

Groblje
Groblje, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Sigurno ste čuli da su neke osobe proglasili mrtvim, a onda su one potom oživele. Ne, to nisu urbane legende. Takve situacije se zaista događaju.

Pročitajte još

EVO ŠTA VAM JE NEOPHODNO! Pooštreni uslovi za dobijanje pasoša! Uvode se nova pravila! Neće vam se dopasti!

Otac dvogodišnjeg Kelvisa Santosa doživeo je pravi šok kada je shvatio da je njegov sinčić ipak živ, iako su ga u bolnici proglasili mrtvim! Bizaran slučaj odigrao se 2012. godine u Brazilu. Tada dvogodišnji Kelvis prestao je da diše u bolnici, gde je ležao zbog teške upale pluća. Lekari su ga proglasili mrtvim, a porodica je preuzela njegovo telo kako bi mališana sahranili. Porodica je celu noć ostala da bdi nad telom koje je ležalo u otvorenom kovčegu. Samo sat vremena pre pokopa, dok je njegov otac neprekidno jecao, mališan je ustao i rekao da je žedan.

Kada su ga napokon otvorili, shvatili su da je njeno telo toplo! (VIDEO)

AUTOR: Daily mail/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 14:21 - 14.10.2019. 14:26 Devojka je imala povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje. Bunuševačko groblje, Foto: Alo/V. Pešić Devojka je imala povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje.

Tatice, mogu li dobiti čašu vode - upitao je zbunjeni dečak, kom nije bilo jasno zašto svi oko njega plaču i vrište.

- Nismo mogli da verujemo svojim očima. Mislili smo da se ostvarilo čudo i da je naš dečak živ. Ali, samo je legao natrag, kao i trenutak pre toga. Više nismo mogli da ga probudimo. Bio je mrtav - ispričao je neutešan otac Antonio.

SEZONA GRIPA JE U JEKU! Ovo je jedina situacija u kojoj vakcina može biti opasna po zdravlje!

Sina su odmah odveli u bolnicu, ali lekari su su potvrdili da mališan ne daje znakove života.

- Uveravali su me da je umro i nisu mi objasnili to što sam malopre video i čuo - rekao je Antonio.

Dečakova porodica je odlučila da za jedan dan pomeri sahranu u nadi da će se dečak opet probuditi, ali im se želja nije ostvarila. Dečak je sahranjen narednog dana na lokalnom groblju. Uveren kako mu je sin žrtva nemarnosti lekara, Antonio Santos prijavio je slučaj.

- Samo 15 minuta nakon što su ga odneli kako bi ga reanimirali došli su da mi kažu da je umro. Mislim da ga nisu dobro pregledali. Umrli ne mogu samo tako da se probude i pričaju - odlučan je otac.

NAJAVA METEOROLOGA! Čeka nas scenario kakvom se nismo nadali! Prognoza za narednu nedelju je razočaravajuća!

Lokalne vlasti potvrdile su da je dečak primljen u bolnicu u kritičnom stanju i da je proglašen mrtvim nakon što je prestao da diše.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mirce
  17/10/2019 - 14:46
  uzas,srce mi se cepalo dok sam citao..oh boze
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi