POSLE JELA SIGURNO NEĆE REĆI: "DA POLIŽEŠ PRSTE" Ostao bez penisa zbog infekcije, hirurzi mu napravili novi i stavili mu ga na ruku! Kako obavlja nuždu?! (FOTO)

Bizarna vest dolazi iz Engleske

oduševljenje
oduševljenje, Foto: shutterstock

Malkom MekDonald je izgubio svoj penis zbog obilne infekcije krvi, a sad ima novi organ za korišćenje, doduše na čudnom mestu.

Njemu su hirurzi dodali 5 centimetara, a očekuje ga još jedna operacija.

Njegov penis je totalno otpao 2014. godine, a ovaj 45-godišnjak je bolovao od infekcije perineuma koja je pogoršana sepsom.

Veoma brzo su njegovi prsti na rukama i nogama postali crni, kao i penis koji je potom otpao. MekDonaldovi "nagetsi" (testisi) su ostale na istom mestu da vise!

Sada su mu prikačili otpadnut deo na ruku!

"Naravno da sam besan, imam penis na svojoj ruci! Ni ja nisam naviknut na to, ali kad razmislim više o tome, to je sjajno!" - rekao je Mekdonald, a prenosi "Fox"!

Mekdonald već ima dva deteta te nije zabrinut zbog svojih potomaka, a profesor David Ralf je rekonstruisao njegov penis od kože na levoj ruci.

"Više je stvar oko moje samouverenosti i jednostavnih potreba kao da idem u toalet!" - istakao je MekDonald zašto se podvrgao ovom eksperimentu.

Koronavirus je odložila njegovu operaciju koja je trebala da mu premesti penis sa ruke na svoje staro mesto!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi