UPOZNAJTE ENZU Zbog svoje genetske mutacije ovaj zlatni retriver osvojio je srca na Instagramu (FOTO)

Zlatni retriver Enzo Viola, koji živi u Teksasu, a koji je rođen sa mutacijom koja je ostavila veliku crnu mrlju preko leve strane njegovog lica, osvojio je simpatije brojnih korisnika Instagrama.

Enzo
Enzo, Foto: Instagram.com/mister.enzoviola

Profil ovog preslatkog psa na Instagramu prati više od 180 hiljada ljudi, a nijedna fotografija koju objave njegovi vlasnici ne može da prođe bez lepih komentara.

Njegovi vlasnici, porodica Kastro vodi profil na kojem svaki dan osvane fotografija iz Enzovog života, šta radi, šta jede...

"Enzo ima genetsku mutaciju, ali zbog toga je poseban. Ne izgleda kao drugi psi, a njegova mana ne utiče na njegovo zdravlje, samo je fizička", rekla je njegova vlasnica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I think I’ve got it now: it’s a Tuesday but kind of like a Monday but also my humans don’t really go anywhere now, so what are days? I like this plan.

A post shared by Enzo Viola (@mister.enzoviola) on

Objasnila je i kako se cela porodica zaljubila u njega čim ga je prvi put videla, ne samo zbog izgleda, već zbog karaktera.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I don’t know about this social distancing thing, but I can tell you I am 100% in favor of sheltering in place. #allmypeopleallthetime

A post shared by Enzo Viola (@mister.enzoviola) on

"Jako je sladak i razigran, a ima toliko energije da ga moramo voditi u duge šetnje dva puta dnevno", kazala je.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi