PAS MILIONER Vlasnik ovčarke Lulu je u testamentu svojoj ljubimici ostavio pet miliona dolara!

Sigurno je tužna što je ostala bez najboljeg prijatelja, ali on se pobrinuo da joj do kraja života baš ništa ne nedostaje.

nemački ovčar
nemački ovčar, Foto: Shutterstock

Volite li svog ljubimca toliko da mu nakon smrti ostavite pet miliona dolara? Amerikanac Bil Doris je uradio upravo to. Pre smrti je najveći deo bogatstva ostavio svojoj voljenoj kuji Lulu. Bio je jako vezan za nju, rekli su njegovi prijatelji medijima, pa ne čudi da joj je odlučio ostaviti gotovo sve što ima.

S obzirom na to da je za života često putovao van grada, Lulu je ostavljao kod prijateljice Marte Burton. Upravo će ona nastaviti da brine o psu, što je Bil naznačio u svom testamentu.

- U njemu piše: Pet miliona dolara biće prebačeno u fond koji će biti formiran nakon moje smrti za negu mog škotskog ovčara Lulu. Fond treba osigurati sve što je potrebno za mog psa, a brigu o njemu će voditi Marta Burton - rekla je ta gospođa medijima.

No, dodala je, sumnja da će pas toliko potrošiti. Iako je ovčarka dobrog zdravlja, ima osam godina, pa joj do kraja života neće trebati pet hiljada dolara. Šta će biti sa ostatkom? Mnogi smatraju, poznavajući praksu, kako će se ostatak verovatno pokloniti humanitarnim organizacijama.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi