DA SVAKI LJUBIMAC IMA DOM Mačak Boris je ostavljen da ugine na vrelom suncu, a onda mu se sreća osmehnula! Priča o njemu će vam istopiti srca!

Mačak Boris je pronađen na sred prometnog puta u okolini Beograda. Izbačen je na ulicu i ostavljen da ugine po vrelom letnjem suncu, a od infekcije oba oka nije video.

Mačak Boris
Mačak Boris, Foto: Pet Mondo

"Pet mondo“ je mačetu pružio svu moguću negu, vodili su ga kod najboljih beogradskih veterinara, uložili puno vremena i novca, i na kraju su uspeli da mu spasu oba oka.

Boris sada vidi, izrasla mu je dlaka i traži najbolji mogući dom.

Ime Boris je dobio baš zato što se od početka svog malog života hrabro bori sa svim nedaćama.

U međuvremenu je Boris dosta napredovao. Sada uživa u živahnoj igri sa ostalim mačkama i osvaja simpatije svakog ko provede vreme sa njim.

Portal Alo.rs i Pet Mondo Srbija pokreću zajedničku kampanju za udomljavanje pasa i mačaka na teritoriji Srbije. Ako želite da udomite nekog ljubimca sličnog Leu, ili da pomognete na bilo koji drugi način, možete da se javite na Fejsbuk stranici Pet Monda.

Šta se dešava kad usvojite ljubimca preko Pet Monda?

Pet Mondo Srbija sve životinje udomljava isključivo uz potpisan ugovor o odgovornom vlasništvu, svaka od životinja o kojima ovo udruženje brine ima svoj zdravstveni karton i za svaku od njih se daju preporuke udomitelju.

Naravno, sve su čipovane i vakcinisane i imaju svoj pasoš.Takođe, svi udomitelji od udruženja dobijaju Pet Mondo paket usvajanja, koji pored navedenog sadrži: identifikacionu pločicu za psa/mačku sa imenom životinje i brojem telefona novog vlasnika, Pet Mondo ogrlicu i povodac - u zelenoj boji (boja udruženja), paket hrane i igračku. Savete i pomoć udomiteljima nudimo i nakon usvajanja - to je deo naših post-adoption usluga.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi