Tuga tužan plač očaj otac smrt
Shutterstock
Tuga tužan plač očaj otac smrt

Shutterstock

Tuga tužan plač očaj otac smrt, Foto: Shutterstock

Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzela i mene.

Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vreme bila najveća d.olja, a i dan danas je.

Pročitajte još:

Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere suđe i čisti kuću naprosto poludi. Sada je postala ubeđena da moj sin nije moj već da je to dete mog kuma.

Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav, jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. Ali plav je i moj kum. Dovoljno da moja pametna mama provali istinu.

Kada sam se nasmejao i kada je shvatila da me ponovo nije ubedila u svoje teorije zavere, onako drsko mi je rekla da sam totalna budala, da sam glup i da je magarac pametniji od mene.

U početku mi je smetala njena nervoza, a sada mi postaje simpatična.

 

 

 

Komentari (2)

tina

08.01.2019 12:23

Drago dete , tvoja majka ie posesivna ludaca , ona jednostavno nemoze da te deli sa bilo kojom zenom . Ti samo pomazi zeni i budi uz nju . Potpuno ignorisi mamine postupke jer je ona bolesna . Nemoj dozvolito da ti rasturi brak, misli i na dete kome ce biti najgore . Poslusaj moj savet , ja mislim da ce ti ovaj savet svi dati ko procita tvoj tekst , sretno .

Veil4

09.01.2019 00:40

Kakva bezvezna priča. Koliko naivan čovjek može biti pa da misli da ovde kum zaista nema ništa s kumom?! Znam ko zna koliko kumova koji su vodili ljubav sa svojim kumama a i kojeg vraga kum ima da se viđa nasamo s kumom?! Njegovo društvo je njegov kum! Ovo je isti fazon kao kad žena predstavlja svog ljubavnika kao druga ili prijatelja. Lično sam nekolika puta prošao kroz te fazone i znam odlično o čemu se radi a ove priče su za one koji imaju vrlo skromno ljubavno i udvaračko iskustvo.