"TI SI LAGALA! LAGALA SI ZA SVE!" Jelena i Milan iz Beograda su se venčali, on je otišao u inostranstvo da radi, a onda je užasna istina izašla na videlo!

Odsečena kosa i zamotuljci su svuda bili

 

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Venčanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Šta se desi kada vam neko "radi o glavi", kada stvari iz kuće počnu da vam nestaju i počnete da nalazite čudne zamotuljke. Jelena iz Beograda je, sa suprugom Milanom, bila u braku tri godine. Živeli su sa njegovim roditeljima koji su od početka bili korektni prema njoj. Međutim, ne zadugo. Ovo je njena priča.

- Sve se promenilo kada je Milan otišao u inostranstvo da radi. Ostala sam sama u kući sa njegovim roditeljima, koji su odjednom promenili ponašanje.

NAJAVA METEOROLOGA! Čeka nas scenario kakvom se nismo nadali! Prognoza za narednu nedelju je razočaravajuća!

Svekar je postao nezainteresovan za razgovor, a svekrva nervozna, svadljiva. Čak su i komšinice postale drugačije: primetila sam da prekidaju priču kada prolazim ulicom. Danima sam se pitala šta se dešava. A onda me je suprug nazvao telefonom.

- Jelena, o čemu se radi? Majka mi priča kako joj radiš o glavi: baješ joj u hranu i ostavljaš vrećice po kući - urlao je u slušalicu.

Kada su ga napokon otvorili, shvatili su da je njeno telo toplo! (VIDEO)

AUTOR: Daily mail/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 14:21 - 14.10.2019. 14:26 Devojka je imala povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje. Bunuševačko groblje, Foto: Alo/V. Pešić Devojka je imala povrede po glavi i rukama, za koje se pretpostavlja da su nastale prilikom njenih pokušaja da izađe napolje.

Vrećice sa vradžbinama? Da, pravila sam vrećice sa lavandom i mentom, za ormare. A volela sam da palim mirišljave sveće... Ali ne zbog sujeverja, kao što je moja svekrva mislila.

To sam rekla i svom suprugu, koji se slatko nasmejao i zamolio da objasnim njegovoj majci, pre nego što napravi haos u kući. Pokušala sam da objasnim svojoj svekrvi, ali sam bila zatečena njenom reakcijom.

- Ti si lagala! Lagala si za sve! - počela je da viče. - Sve sam saznala od vračare. Razvešću te od mog sina do kraja godine - zapretila mi je.

SPREMITE SE ZA POTPUNU BLOKADU BEOGRADA! Ovim rutama nećete moći ni makac! Taksisti parališu sve na 3 sata! (MAPA)

Vremenom sam primetila da mi stvari nestaju. Prvo četka za kosu, pa garderoba i na kraju fotografije sa venčanja. Raspitala sam se kod mlađih komšinica i saznala da je u kući bila vračara koja je gatala protiv mene.

Nalazila sam neobične zamotuljke svuda: u garderobi, fiokama, ispod jastuka, a unutra su bili pramenovi moje kose, posečeni nokti i beli prah neobičnog mirisa.

Crna magija, vradžbine, urok, prokletstvo, gatare
Crna magija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada neko želi da vam naudi i nanese zlo on se služi raznim bajalicama i vradžbinama i preko njih vam život pretvara u pakao.

Vradžbine sa kosom i pravljenje vradžbina su najviše rasprostranjeni u Srbiji. Vradžbine sa kosom se uglavnom koriste da bi se preko njih nekoj osobi napravila magija i nanelo zlo.

SRBIJA OVAKVU TUGU NE PAMTI! Majka malog Despota (12) objavila fotografiju sa sinom dan nakon njegove smrti! Reči koje je uputila svom "Dečaku leptiru" će vas slomiti!

Kada neko hoće da vam napravi zlo i uništi vas, on mora da poseduje nešto vaše ili garderobu ili nešto što ste vi pili, jeli, koristili. Ali najjače vradžbine mogu se napraviti od nečeg sto pripada direktno vama, npr. nokti, kosa, koža, krv...

Vradžbine u Srbiji su povezane i sa istorijom i sa običajima. Kada se rodi malo dete njemu se vezuje crveni konac oko ruke, koji će ga štititi od uroka. Veruje se da novorođeno dete ne sme nikako da pogleda osoba sa urokljivim očima i takve osobe se drže podalje od dece.

- Imala sam vrtoglavice i bol u glavi iz čista mira, kada sam shvatila da su se stvari otele kontroli i polako je počela da me hvata panika - priča ova žena. - Šta ako me svekrva stvarno odvoji od čoveka kog volim? Ili me urekne da ne mogu da imam decu?

PATRIJARH PAVLE GA JE OSVEŠTAO! Bogorodica otkrila devojčici (13) lekoviti izvor! Čudotvorna voda manastira u kome su nepokretni prohodali, slepi progledali, nemi progovorili!

- Odlučila sam da posetim ženu u susednom selu, za koju su mi rekli da "skida" crnu magiju. Bajala mi je celu noć, i na kraju uspela da me spasi - navodi ona.

- Danas Milan i ja imamo dvoje dece, dečaka i devojčicu. Svekrva se vremenom urazumila, ali Milan nije mogao da joj oprosti što je pokušala da mi nanese zlo - zaključuje žena.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Goran
  20/10/2019 - 12:15
  Bajke su opasne na Balkanskom terenu. Mora se biti realan i pragmatičan.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi