ISTRAŽIVANJE ZAPANJILO! Italijani kradu čaše za vino, Amerikanci baterije i jastuke ali Francuzi iznose ono najvrednije! Oni su definitivno pravi lopovi!

Gosti hotela često neke stvari otuđe, a jedna studija, koju je objavio švajcarski dnevnik "Blik", pokazuje po nacionalnosti šta je najomiljeniji predmet koji sa sobom odnose.

 

Hotel
Hotel, Foto: Promo

 

To da gost iz hotela sa sobom ponese hemijsku olovku ili ofinger nije ništa strašno, ali pojedini gosti se odlučuju da otuđe mnogo vrednije stvari.

Tako, prema studiji nemačkog hotelskog vodiča "Velnes heven" (Wellneš Heaven), Švajcarci, na primer, često kradu fen za kosu iz hotela.

Gosti iz Nemačke i Velike Britanije iz hotelske sobe najradije otuđe "klasike" - peškire i bademantile, kao i artikle za ličnu higijenu.

Austrijanci više vole kuhinjsku opremu, pa iz hotela sa sobom nose posuđe i čak i aparate za kafu.

I Italijani vole da sa sobom, sa odmora, iz hotela ponesu opremu iz kuhinje, kao što su čaše za vino.

Amerikanci najčešće iz hotela otuđe jastuke i baterije, a Holanđani sa sobom ponesu, kada napuštaju sobe, sijalice i toaletni papir.

Francuzi, prema studiji koja je obuhvatila 1.200 hotela, najradije kradu televizore i daljinske upravljače.

Studija je obuhvatila 634 hotela sa četiri zvezdice i 523 za pet zvezdica, kako bi se utvrdilo da li se ponašanje gostiju prilikom otuđivanja stvari razlikuje od imovinskog stanja. Ispostavilo se da i imućniji gosti ne kradu manje od "običnih".

Povezane vesti

 • Korisnik: Brana
  08/12/2019 - 13:41
  Gospoda sa zapada....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi