Vodolijama je pametnije da ćute!

www.astrousluge.com | Razbibriga 2017-09-22 14:27:05 2017-09-22 14:27:05

Savet je da vodolije ne kukaju okolo o svojim problemima.

Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam može biti poprilično težak. Kao da ne možete da ostvarite sve svoje planove jer vas nešto ili neko koči. Biće vam potrebno dosta energije i strpljenja.

LJUBAV: Niste iskusili ono što ste želeli i osećate se pomalo razočarano zbog toga. Još uvek tragate za svojom srećom na ljubavnom planu. Pred vama su tek dani u kojima će doći poznanstvo sa pravom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju donji stomak. Moguće je da su vam osetljivi bešika i urinarni putevi ali takođe i slepo i debelo crevo. Ako primetite neke simptome, javite se svom lekaru.

BIK

POSAO: Očekuje vas veliki broj obaveza kojima se morate maksimalno posvetiti iako možda nemate dovoljno volje za to. Nije vam uvek lako da ispratite naporan poslovni tempo. Uskoro vam dolaze bolji dani.

LJUBAV: Postali ste prilično pasivni u odnosu sa voljenom osobom što se njoj ni malo ne dopada. Moguće je da ćete danas imati neku manju raspravu na tu temu. Ako ste slobodni, dopada vam se Jarac.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa. Inače vam je vratni predeo predstavljen kao slaba tačka pa sve što se tu nalazi na neki način može biti “na udaru”. Pazite na sebe danas.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ipak neka vaša očekivanja neće biti ispunjena. Pitate se da li ste samo bili naivni. Pokušajte da naučite nešto iz negativnog iskustva i da krenete dalje. Vreme je da se okrenete novim mogućnostima.

LJUBAV: Okrenuti ste sebi i samoanalizi, pa je komunikacija sa voljenom osobom u drugom planu. Prvo morate da otkrijete šta vi želite. Smatrate da vam je potrebno još neko vreme kako biste doneli odluku.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen kod vas, a moguće je da vam se to i na nervnoj bazi dešava jer ste na neki način opterećeni. Potrebno vam je malo vremena da se u svakom smislu vratite u uobičajeni kolosek.

RAK

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani na svoj posao, pa veoma lako možete da napravite neku grešku. Potrudite se da sve više puta proverite pre nego što budete stavili svoj potpis ili prosledili dalje.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe, pa se trudite da što više svog vremena provedete sa njom. Moguće je da priželjkujete promene poput braka i zajedničkog života. Uskoro vam sledi vreme odluke.

ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom su mogući, povedite računa o unosu tečnosti. Takođe, potrudite se da redovnije jedete i da se više posvetite sebi. Bićete verovatno prilično malaksali tokom većeg dela dana.

LAV

POSAO: Pokušavate da otkrijete neke važne informacije i da dođete do zaključka ko vam je iskren prijatelj a ko ne. Biće vam potrebno neko vreme kako biste sasvim rešili svoje dileme ali uspećete u tome.

LJUBAV: Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne očekujete prevelike promene na ljubavnom planu. Jednostavno nema naznaka za neka važna nova dešavanja danas. Posvetite se drugim stvarima.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vremena koje ćete iskoristiti za to da se posvetite sebi. Neki vid rekreacije je za vas jako važan jer kroz fizičku aktivnost zapravo ne trošite svoju energiju nego je akumulirate.

DEVICA

POSAO: Možete biti kritički nastrojeni prema svojim saradnicima ali iz najbolje namere. Neki od njih to razumeju, a neki baš i ne. Potrudite se da ipak ne gledate previše u tuđe dvorište i posvetite se svojim obavezama.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje. Možete da očekujete zanimljivu situaciju i flert sa osobom koja sasvim okupira vašu pažnju. Imate utisak da ste počeli da razvijate emocije prema njoj i niste sigurni kako da se ponašate.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo zglobova. Moguće su manje povrede pri fizičkoj aktivnosti bilo kog tipa. Čuvajte se mogućih padova ili povreda. Poradite na svojoj koncentraciji pri hodanju i trčanju.

VAGA

POSAO: Mogući su manji konflikti u poslovnom okruženju, pa povedite računa o tome da ne odreagujete previše burno. Iako ste generalno poznati kao dobar diplomata, niste ni vi od kamena i podložni ste afektu ponekad.

LJUBAV: Voljena osoba vam nije dovoljno posvećena pa se može reći da zbog toga tiho patite. Osećate se zanemareno. Ako želite da se stvari menjaju, moraćete da joj pokažete da ste nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost. Generalno ste skloni problemima vezanim za kičmu, leđa i vratni predeo... Bilo bi dobro da se posavetujete sa fizijatrom ili nekim drugim stručnjakom na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve poslovne obaveze završavate u zadatom roku bez velikog pritiska. Sreća je danas na vašoj strani! Možete da se nadate veoma pozitivnom danu tokom kog ćete uspeti sve da dovedete u red.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni upoznajete osobu na večernjem izlasku. Moguće je da vam najviše prija Rak jer imate sličan senzibilitet.

ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola u krvi. Mogući su manji problemi na ovom planu, pogotovo ako imate višak kilograma. Generalno je vreme da malo viš epovedete računa o svojoj ishrani.

STRELAC

POSAO: Vaša okupiranost sitnicama vas može dovesti do veće nervoze. Povedite računa da ne budete preterano razdražljivi. Skloni ste konfliktima na radnom mestu a to vam ne može doneti ništa dobro.

LJUBAV: Iako ste u emotivnoj vezi već neko vreme više niste sigurni u emocije koje imate prema partneru, nešto se menja. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite o tome šta želite i nemojte ništa da trpite.

ZDRAVLJE: Mogući su zdravstveni problemi. Jednostavno ste sada osetljiviji nego inače i brojne smetnje vam se mogu pojaviti. Najbolje bi bilo da zakažete kompletan lekarski pregled i da se prekontrolišete.

JARAC

POSAO: Teško podnosite poraz i ne želite da se pomirite sa tim. Spremno ste za još jedan krug takmičenja sa konkurencijom! Želite da dokažete da ipak možete da osvojite tron u poslu kojim se bavite.

LJUBAV: Postoji jedna osoba koja vam se već duže vreme dopada ali nikako da napravite prvi korak ka njoj. Današnji dan vam je povoljan za inicijativu ali morate pre svega da poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos kofeina. Kada vas popusti uticaj kafe možete se osećati još više iscrpljeno ali i nervozno. Generalno ne biste trebali da preterujete u bilo čemu danas jer ste osetljiviji nego inače.

VODOLIJA

POSAO: Uspećete da ispravite neke greške koje ste ranije pravili i da se na taj način iskupite pred svojim nadređenima. Niko nije bezgrešan i vi ste toga svesni, zato se i ne opterećujete previše.

LJUBAV: Preporuka je da sve probleme koje imate zadržite između vas i partnera, da ne širite priču dalje. Ukoliko u vaš odnos budete uvukli i neku treću osobu napravićete još veću konfuziju i problem.

ZDRAVLJE: Smetaju vam vremenski uslovi. Moguće je da se jednostavno ne osećate baš dobro i da nemate dovoljno energije za sve. Potrudite se da dovoljno odmarate i da se posvetite sebi i svojim potrebama.

RIBE

POSAO: Imate želju da napredujete u poslu i da pokažete koliko ste zapravo sposobni! Očekuje vas uspešan dan! Možete da očekujete veoma pozitivan ishod trenutne situacije. Veoma ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Lako dolazite do svađe sa voljenom osobom i kada nema neke realne potrebe za tim. Potrudite se da promenite svoj pristup. Ako ostanete preterano osetljivi i razdražljivi, nećete ništa uspeti da rešite.

ZDRAVLJE: Mučnina bi mogla da vas prati. Generalno biste mogli da imate problema sa stomakom tokom današnjeg dana. Povedite računa o svojoj ishrani i izbegavajte namirnice koje vam inače smetaju.

Expand player
Pogledajte više