Horoskop
Profimedia
Horoskop
Horoskop, Foto: Profimedia

 

OVAN 21. III - 20. IV

Emotivni partner će vas razočarati i navesti da analizirate međusobni odnos. Slobodnima se smeše zanimljiva poznanstva. Maksimalno ćete se zalagati na poslu kako biste učvrstili poziciju. Iskoristite ovaj dan za otkrivanje karata i otvaranja srca.

 

BIK 21. IV - 21. V

Dugogodišnje poznanstvo može prerasti u ljubav. U vezama će biti izražena ljubomora, pa će svađe biti neminovne. U mnoštvu ponuda čućete jednu koju nećete moći da izbacite iz glave. Istražite s kim imate posla.

 

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Slobodni će težiti vezi, ali ih visoki kriterijumi mogu omesti. U vezama nedostaje strasti. Bićete na pragu uspeha. Ipak, osećaj da vam na poslu stalno nešto izmiče izazvaće nervozu. Uspešno ćete izbegavati svađe.

 

RAK 23. VI - 23. VII

Partner će biti zaslužan za harmoničan odnos koji će obeležiti dan. Slobodni će započeti novu vezu. Nestabilnost i loši odnosi u kolektivu navešće vas na razmišljanje o promeni posla. Idete iz krajnosti u krajnost i iskušavate svoje granice.

 

LAV 24. VII - 23. VIII

U emotivnim vezama vladaće prijatna atmosfera. U život slobodnih Lavova ponovo će ušetati osoba iz prošlosti. Stići će vas umor, pa ćete biti manje efikasni na radnom mestu. Zbog pogrešnog pristupa možete ostati usamljeni.

 

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Nemojte partneru nametati svoju volju - to bi moglo rezultirati sukobom. Slobodni su meta zauzetog udvarača. Mnoge Device će biti neraspoložene za posao, prevashodno zbog odnosu s kolegama. Obrazovanje u koje ste ulagali napokon će se isplatiti.

 

VAGA 24. IX - 23. X

Ljubomora će biti kamen spoticanja u vašoj vezi. Slobodni će uživati u druženju i izlascima. Dobićete neke nove poslovne ponude o kojima vredi razmisliti, ali nemojte donositi nagle odluke i praviti ishitrene poteze. Puni ste energije, ali je trošite na nezdrave misli.


ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

U vezama uglavnom vlada nestabilnost jer je ljubomora njen sastavni deo. Slobodni su na pragu zanimljive avanture, ali će morati da spuste kriterijume. Pred vama je dan koji će vam doneti napredak na poslovnom i finansijskom planu.

 

STRELAC 23. XI - 21. XII

Emotivne veze Strelčeva su stabilne, ali i monotone. Slobodni će imati ozbiljnu ponudu. Trudićete se da se koncentrišete i posvetite poslu iako vam radna atmosfera neće prijati. Izbegavajte konflikte s kolegama.

 

JARAC 22. XII - 20. I

Loša komunikacija s partnerom mogla bi ugroziti vaš odnos. Slobodnima nedostaje hrabrosti da se približe osobi koju duže vreme simpatišu. Vaš trud na radnom mestu konačno će biti primećen i adekvatno nagrađen. Uživajte!

 

VODOLIJA 21. I - 19. II

Dok će slobodni uživati u flertu, učestale svađe narušiće idilu u vezama. Imate potrebu za razgovorom o svojim najdubljim dilemama. Ako ne želite da brigama opterećujete prijatelje, potražite stručnu osobu.

 

RIBE 20. II - 20. III

Emotivne veze odišu nestabilnošću. Ipak, situacija će se stabilizovati do kraja dana. Slobodni će sresti intrigantnu osobu na poslovnom putu. Realizacija određenih radnih zadataka odagnaće nervozu. Imate veoma izraženu intuiciju i snalažljivi ste.