Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Sada nadoknađujete propuštene prilike, da bi ste ovaj dan završili boljim bilansom. Neke stvari koje propustima nam se ponovo vraćaju, a vi bi ste trebali da ih realizujete. Imali ste problem da kažete ono što osećate i mislite, jer ste se plašili reakcije druge strane.

LJUBAV: Energični Ovnovi često su povodljivi pa će tako krenuti u potpuno pogrešnom psihološkom smeru. Veća količina tračeva i negativnih misli nastanila se u vašoj glavi i sada vas ometa u normalnom životu.

ZDRAVLJE: Ukoliko dugo niste proveravali krvnu sliku, učinite to sada, jer bi rezultati mogli da vas iznenade i navedu na opreznost kada je reč o načinu života. Zavisnicima od pušenja je potrebno naglasiti da je ovo trenutak da napokon prekinu sa tom lošom navikom.

BIK

POSAO: Budite pažljivi u vezi sa administrativnim stvarima, jer vas one mogu usporavati u realizaciji poslovnih projekata koji se nalaze u završnoj fazi. Dok ne završite ono što je prioritet, ne bi valjalo da započnete neki novi poslovni projekat.

LJUBAV: Do sad ste već verovatno shvatili – Život nije uvek fer. Ne trošite vreme na isterivanje pravde, ona stiže uskoro. Obavite to što morate i posvetite se rešavanju emotivnih nedoumica.

ZDRAVLJE: Zdrav život, čajevi i laka hrana su neohodni. Neophodno je da više vremena provodite napolju i u društvu kako bi ste pojačali svoj imunosistem. Konsultujte se sa gastroenterologom.

BLIZANCI

POSAO: Novca će biti više nego obično, ali još nećete moći da izađete iz nekih minusa i dugova. Pružiće vam se prilika da najzad zatvorite jednu finansijsku konstrukciju, što će vam doneti nove poslovne kombinacije.

LJUBAV: Najradije bi ste pobegli i otišli na neko pusto ostrvo. Nažalost, moraćete da se suočite lice u lice s novim emotivnim izazivačem. Stvari počinju da se komplikuju kada se romansa preplete s poslovnim okruženjima i obavezama.

ZDRAVLJE: Neophodan je dodatak ishrani u vidu suplemenata, što vam može poboljšati i opšte stanje, ako reagujete na vreme, naravno kada osetite blage simptome prehlade i povedete računa o ishrani.

RAK

POSAO: Mnogo bolje i lakše ćete se dogovoriti sa ljudima koji dolaze sa strane nego sa sugrađanima. Bilo bi idealno da ste na nekinačin povezani sa inostranstvom, a ukoliko vam se pruži prilika za put, prihvatite je obavezno i napunite baterije za dane koji dolaze.

LJUBAV: I kada najpažljivije isplanirate svaki detalj svog života, dolazi do iznenađenja. Ne upuštajte se u velike poduhvate i putovanja dok se ne smire duhovi. U ljubavi vas očekuje zanimljiva, ali zapetljana situacija.

ZDRAVLJE: Osećate se vitlaniji i spremniji za duže šetnje, a i društve život vam je znantno bolji. Vaše zdravlje provocira partner. Vodite bitku sa prehladom, jer vam je pad imuniteta veoma izražen.

LAV

POSAO: Trebalo bi da dobijete satisfakciju za sve što ste do sada uradili, ali niste naplatili. Ovo se posebno odnosi na one koji čekaju veći novac. Moguće su sitnije nesuglasice sa kolegama iz firme koji su ispod vašeg poslovnog statusa. Ne nervirajte se zbog toga, jer vam oni samo zavide.

LJUBAV: Iz prošlosti će izroniti staro – novi emotivni izazov. Staru vatru možete da razbuktite ili je pak temeljno ugasite. Gašenje je pametnija odluka, ali neće je doneti svi Lavovi. Ako ste spremni da podnesete teškoće koje vam stoje na putu, samo napred.

ZDRAVLJE: Nedostatak ili višak hormona je ozbiljan problem, koji jedino može da reši endokrinolog, te vam je stoga neophodna detaljna analiza. Možete imati i problem sa pritiskom, oticanjem nogu, teškim hodom.

DEVICA

POSAO: Novac koji dobijete ne trošite odmah, već neko vreme sačekajte da se planovi iskristališu i da se uverite u sigurnost investicije ili kupovine. Samo bez nrvoze, sve će doći na svoje.

LJUBAV: U ljubavi ste naelektrisani iznad očekivanja. Događa se nešto novo i posebno. Ipak proverite da li znate dovoljno o toj šarmantnoj osobi. Preispitajte svoje bračne vrednosti.

ZDRAVLJE: Ukoliko želite da vežbate, onda bi bilo dobro da jogom pojačate imunosistem. Često vam se dešava da imate nedostatak sna ili da vas prati nesanica. Sve je to u vezi sa radom štitne žlezde.

VAGA

POSAO: Neki od vas su doživeli prosvetljenje i shvatili šta ih to blokira u postizanju cilja i vratili se na stare staze slave. Ovaj dan je idealan za vas, jer ćete imati dovoljno vremena da se bavite sobom i nekim novim stvarima koje ste otkrili i koje želite da usavršite.

LJUBAV: Faze flerta smenjivaće se s fazama nerazumne ljubomore. Izvući ćete se bez posledica jedino ako budete shvatili i pokazali svoje prave vrednosti. U ljubavi ste nemarni i površni. Već ste se nekoliko puta sudarili sa svojim suđenim.

ZDRAVLJE: Morate povesti računa o očima, kičmi, kardio sistemu. Skloni ste da preterujete u poslu, pa ćete tako i svoje zdravlje dovesti u pitanje. Treba da koristite lekovito bilje, jer vam je uvek bolje od prirodnih tinktura, nego od hemijskih medikamenata.

ŠKORPIJA

POSAO: Pustite mašti na volju, ali zapamtite ono o čemu razmišljate, šta planirate. Bolje je menjati planove, nego raditi bez njih. Većina vas se osećala kao neko koga treba pogurati da bi ste se pokrenuli. Sada imate dovoljno energije koja će vam biti potrebna da realizujete sve ono o čemu ste maštali.

LJUBAV: Sreća prati hrabre. Potencijalno srećan dan dočekajte otvorenog srca i spremni za nove poduhvate. Iako vas mami nova veza, prvo završite stare i isplatite sve dugove. Tek tada bićete spremni za nešto sasvim novo.

ZDRAVLJE: Što se tiče fizičkih aktivnosti, povedite par sati u prirodi. Sada je vreme za rehabilitaciju i potpuno vraćanje na staru, odličnu formu organizma. Pričuvajte se, polako se pokrenite, šetajte, bavite se sportom.

STRELAC

POSAO: Bilo bi dobro da odete na porodično ognjište i napunite baterije na ognjištu svojih predaka. Imaćete dobru komunikaciju sa ljudima koji žive daleko od vas, a u nekom neobaveznom razgovoru možda dođete i do zanimljivih tema u vezi sa poslom.

LJUBAV: Želite da se vratite svojoj prirodi, svom pravom JA, neustrašivoj ratnici i izazovnoj ljubavnici. Tragaćete za trenutkom unutrašnje sreće – i pronaći ga. Uživaćete u druženju s prijateljima.

ZDRAVLJE: Bolovi u kostima i zglobovima su rezultat promenljivih vremenskih uslova. Vremenske promene duboko doživljavate. Ako ste mlađi pripadnik znaka, pričuvajte se povređivanja, bilo na poslu, sportu, bilo u saobraćaju. Proverite krvni pritisak.

JARAC

POSAO: Mnogo lakše ćete obavljati svoje obaveze. Budite pažljivi u odabiru reči i pazite da nekom šalom ne povredite onoga ko vam je bitan i drag. Nekoliko puta merite pre nego što presečete i izgovorite nešto, posebno ako se osećate iznevereno ili iskorišćeno.

LJUBAV: Koliko god bili obazrivi i nežni, okrutnu istinu teško ćete upakovati u atraktivan paket. Stare ljubavi nikad ne gore starim sjajem, ni kad ih pospete šljokicama. Morate i sebi i drugoj osobi da priznate kako stoje stvari, inače nećete moći da krenete dalje.

ZDRAVLJE: Mada vam je teško da se kontrolišete kada se radi o ishrani, svakako vam se savetuje da unesete prirodne sokove ili popularne šejkove, koji daju potrebne vitamine organizmu, dok je neophodno da se višak masnih naslaga eliminiše.

VODOLIJA

POSAO: Ne razmišljajte o osveti ili sličnom namirivanju dugova. Dugove ćete rešiti tako što ćete povratiti svoja novčana sredstva koja su vam bila u nekim pozakmicama ili blokirana na neki drugi način.

LJUBAV: U ljubavi ste zavodljivi i pomalo fatalni, ali ostanite za sada na površnom flertu. Ukoliko ste u vezi, tamo gde nema dovoljno ljubavi mogli bi se pojaviti ljubomora i sukobi.

ZDRAVLJE: Kada budete osetili neke ozbiljnije tegobe, pokrenućete se sa najvećom mogućom ozbiljnošću i moći ćete dosta toga kod sebe da regulišete. Povedite računa i o urogenitalnom traktu, koji može doneti problema.

RIBE

POSAO: Komunikacija vam je daleko bolja, a neočekivan poziv iz inostranstva bi mogao da vam otvori nove poslovne kombinacije. Reč je o nekom ranije dogovorenom poslu, ali se u međuvremenu nije ništa dešavalo i vi ste od toga digli ruke. Danas se razrešava mnogo toga u vašem životu.

LJUBAV: Kriza u međuljudskim odnosima iscrpiće sve vaše emotivne zalihe. Naravno, najviše vas izluđuje odnos sa partnerom. Trebaće vam miran dan u kojem ćete dobro razmisliti s kim i kako dalje, a posebno u kom smeru. Tajni sastojak vašeg duševnog mira je spoznaja na šta možete da utičete. Tražićete čvrst oslonac i jasne stavove o životu.

ZDRAVLJE: Postoji mogućnost hirurške intervencije ukoliko na vreme ne prepoznate svoje simptome i ukoliko ne shvatite da je došao trenutak da najozbiljnije shvatite svoje zdravlje. Posvetite se sebi!