Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Na poslovnom planu imate stabilnu situaciju. Pred vama je veoma miran i opušten period. Ne biste trebali da očekujete neke veće promene ili probleme danas.

LJUBAV: Moguće je da ćete rešiti manje nesuglasice koje su se pojavile u prethodnim danima. Emotivna situacija je sve bolja. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas poznanstvo na nekom javnom mestu.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su mogući. Povedite računa o higijeni usne duplje i čuvajte desni. Posetite stomatologa ako primetite neki veći problem na ovom planu.

BIK

POSAO: Očekujete da vidite rezultate poslovnog projekta u koji ste uložili maksimum svog truda i energije. Pred vama je povoljan period tokom kojeg možete da ostvarite jako dobre rezultate.

LJUBAV: Možete da očekujete povoljnu situaciju na ovom planu. Komunikacija sa voljenom osobom se značajno popravlja. Moguće je da ste oboje konačno spremni da spustite gard.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća, pa povedite računa. Redovno jedite i povedite računa o unosu tečnosti. Pazite nivo šećera u krvi i proveravajte redovno krvni pritisak.

BLIZANCI

POSAO: Možete očekivati finansijski dobitak. Konačno dolazite do poboljšanja koje ste tako dugo priželjkivali. Pred vama je faza u kojoj ćete na materijalnom planu biti bezbrižni.

LJUBAV: Budite malo fleksibilniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako nastavite sa tvrdim stavom, bliže vam se veliki problemi. Ukoliko ste slobodni još uvek nema većih promena.

ZDRAVLJE: Tegobe vezane za sinuse bi mogle da vas opterećuju u narednom periodu. Posetite svog lekara ako primetite bilo kakve smetnje. Generalno se čuvajte hladnoće i vetra.

RAK

POSAO: Povoljan vam je dan ako ste planirali da napravite poslovnu promenu. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Generalno vam ide od ruke sve što sebi zacrtate danas.

LJUBAV: Imate poverenje u voljenu osobu i ne dotiču vas glasine koje kruže o njoj. Ipak, istina je negde između. Moguće je da još uvek niste spremni da do kraja otvorite svoje oči.

ZDRAVLJE: Povedite računa o višku kilograma. Sada ste skloni gojenju i preteranom unosu masne hrane. Važno je i da pazite na unos slatkiša koji vam pogotovo mogu smetati.

LAV

POSAO: Veoma ste sposobni i dolazi vreme da to pokažete svima oko sebe. Tek ste na početku velikog poslovnog uspona! Korak po korak ćete uspeti da dođete do ciljeva koje ste zacrtali.

LJUBAV: Sledi vam malo mirniji period kada je u pitanju ovo polje. Ne očekuju vas drastične ili turbulentne promene. Pred vama je faza ukojoj ćete moći da rezmirate utiske na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Povedite računa o mogućim iritacijama, problemima sa crvenilom ili aknama... Ukoliko primetite neke neobične promene javite se dermatologu.

DEVICA

POSAO: Otvoreno pokazujete svoje mišljenje po pitanju poslovne situacije, što vam neki saradnici mogu zameriti. Možda je došlo vreme da budete malo diplomatičniji.

LJUBAV: Ušli ste u fazu monotonije sa voljenom osobom i deluje vam da više ne možete da izdržite. Potrebna vam je promena! U narednom periodu vas čeka prekretnica.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Potrudite se da se držite podalje od stresnih situacija i da se više posvetite sebi i svom blagostanju u svakom smislu.

VAGA

POSAO: Možete da se oslonite na faktor sreće danas! Pred vama je veoma povoljan dan kada su u pitanju finansije, mogući su dobici od rizika. Očekuje vas odlična poslovna atmosfera.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da ostvarite novo poznanstvo. Ako se potrudite da se pokažete u najboljem svetlu, osvojićete osobu koja vas je svojom pojavom zaista fascinirala.

ZDRAVLJE: Osetljiva probava bi mogla da vam stvara manje probleme. Potrudite se da na prvom mestu povedete računa o svojoj ishrani. Kada navike promenite i zdravlje će biti bolje.

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla. Možete da se nadate veoma pozitivnom ishodu svog truda. Uradite sve ono što je do vas i pozitivan ishod u budućnosti neće izostati.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim sigurni u osećanja vašeg partnera. Kada se tako osećate, podložni ste nervozi i napetim stanjima. Potrebna vam je neka potvrda njegove ljubavi.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete generalno dobru situaciju na ovom planu. Imate sve ono što vam je potrebno kako bi bili zdravi i srećni.

STRELAC

POSAO: Imaćete troškove koji skoro pa prevazilaze vaše mogućnosti. Potrudite se da uskoro nađete nova finansijska rešenja. Važno je da sada ne rasipate svoj novac i da ne trošite bez prevelike potrebe.

LJUBAV: Moguće je da vam prija mala distanca sa trenutnim partnerom. Imate osećaj da nije baš sve kako treba. Potrebno vam je neko vreme da se posvetite razmišljanju o svemu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama koje se tiču poroka. Najbolje bi bilo da se sasvim posvetite zdravom životu. Pred vama je period u kojem je potrebno da se disciplinujete.

JARAC

POSAO: Koncentracija vam danas nije jača strana. Najbolje bi bilo da se danas ne bavite važnim poslovnim pitanjima jer biste mogli da napravite veće greške nego što biste mogli da ispravite.

LJUBAV: Veoma lako možete doći do nesporazuma u komunikaciji sa voljenom osobom. Očekuju vas manji problemi. Potrudite se da ne delujete preterano nadmeno u kontaktu sa njom.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vam stvara smetnje poput malaksalosti, pospanosti i nedostatka volje i energije. Potrudite se da dovoljno odmarate i da redovnije jedete.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko budete pokazali da ste nesigurni, moguće je da će vas konkurencija preteći. Važno je da verujete u svoje sposobnosti. Nemojte da spuštate sebe na nivo koji je ispod vas.

LJUBAV: Prija vam vaša samoća. Trenutno ne želite da imate vezu sa bilo kom ko bi mogao da vas ograničava na bilo koji način. Uživate u neobaveznom flertu ali ne želite više od toga.

ZDRAVLJE: Pred vama je faza u kojoj bi moglo da dođe do nekog vida hormonskog poremećaja. Ženskim pripadnicima ovog znaka se preporučuje redovna ginekološka kontrola.

RIBE

POSAO: Dolazite do nekih važnih infomacija. Nakon svega što se danas bude desilo ćete imati sasvim novi pogled na sva dešavanja oko sebe. Važno je da dobro sve izanalizirate.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na emotivnom polju danas. Pred vaam je novo poznanstvo! Potrudite se da šarmirate osobu koja vas je privukla.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda ili nekih manjih nezgoda danas. Ako se bavite sportom čivajte se lomova, padova i bilo kakvih nesmotrenih dešavanja. Budite oprezni u saobraćaju.

Komentari (1)

nedjo

16.01.2018 08:21

opet hocete da me prevarite