Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Horoskop, horoskopski znaci, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Imate dovoljno skrivene snage i potencijala da u celoj ovoj ujdurmi ostanete mirni i stabilni, ne samo da zadržite svoje pozicije, već i da ih unapredite. Vreme je za duboko planiranje narednih poteza, vaš kreativni potencijal je na vrhuncu.

LJUBAV: Partner će imati pregršt predloga, ali ćete se teško usaglašavati pri donošenju važnih odluka. Vašoj vezi preti i ljubomora, a slobodnima sledi više zanimljivih udvarača. Danas su vam zvezde naklonjene.

ZDRAVLJE: Neke manje teškoće i bolove u kostima i zglobovima će biti prolaznog karaktera. Dobro bi bilo da se fizički pokrenete, dosta ste statični u poslednje vreme, pa bi to doprinelo opštem lošem fizičkom stanju.

BIK

POSAO: Shvatate da je došlo vreme promena, da morate menjati ili situacije ili okruženje nedovoljno podsticajno za vas. I da je ovo pravi dan da konačno krenete ka svojim ciljevima.

LJUBAV: Ukoliko želite da očuvate vezu, moraćete da pokažete više razumevanja za partnera koji prolazi kroz težak period. Slobodni će upoznati intrigantnu osobu. Bićete osvajački nastrojeni i sledi vam uspeh.

ZDRAVLJE: Nezadovoljni ste i to se odražava na vaš organizam. Hitno posetite stomatologa, zapostavili ste zdravlje zuba. Definitivno nećete moći da ugušite svoj hedonizam prema hrani, bilo da je u pitanju vrsta hrane, bilo da je u pitanju količina koju konzumirate.

BLIZANCI

POSAO: Sa nadređenima ili osobom od autoriteta razgovaraćete na koji način možete da umapredite svoje pozicije ili poslovanje vaše privatne firme.

LJUBAV: Partner će biti zahtevan, ali će vam mnogo i davati. Slobodni mogu sresti zanimljivu osobu na poslovnom putu. Vaše želje biće velike, pa ćete igrati i na kartu šarma, kako bi ste uspeli da ih ostvarite.

ZDRAVLJE: Blizance će zbog nestabilnog vremena uhvatiti prehlada, koja će biti praćena visokom temperaturom sa bolovima u grlu i plućima. Stomak je danas izuzetno osetljiv za pripadnike ovog znaka.

RAK

POSAO: Vaša pomalo nesigurna finansijska situacija dodatno će vas gurati ka poboljšanju načina na koji zarađujete, ali ćete biti mnogo obazriviji po pitanju troškova i vraćanja dugova.

LJUBAV: Vaš emotivni život će biti ispunjen zanimljivim sadržajem, pa ćete imati mnogo razloga za zadovoljstvo. Slobodni će započeti novu vezu. Više ćete se angažovati u cilju što bržeg dolaska do srca osobe za koju ste zainteresovani.

ZDRAVLJE: Uživajte u suncu i duboko udahnite pre nego što nastupe velike promene. Vaša slaba tačka će biti bubrezi i krvna slika. Povedite o tome više računa.

LAV

POSAO: Ovaj dan mogao bi biti jedan od boljih dana za vas kada je reč o poslovnoj saradnji. Donosi vam nove saradnike, ljude sa vanrednom energijom irevolucionarnim idejama, sa kojima ćete se uklopiti bez problema.

LJUBAV: Nećete se razumeti sa voljenom osobom, a slobodni Lavovi će biti spremni za avanturu sa nekim od bliskih saradnika . Svojim stavom, karakterom i magnetizmom koji vas krasi, privući ćete u svoj emotivni život osobu vrednu truda.

ZDRAVLJE: Važno je da se posvetite sebi i svom zdravlju, kako bi ste predupredili kasnije brojne zdravstvene probleme. Podložni ste infekcijama i to treba sanirati na vreme.

DEVICA

POSAO: Oni koji imaju sopstvene ili porodične poslove mogli bi početkom meseca biti lagano uznemireni smanjenim obimom poslovanja, koji će ipak krenuti nabolje. Željni ste mirnih I opuštenih časova.

LJUBAV: U ljubavnom životu burno je i žestoko, na površinu isplivavaju strasti, ali i sukobi s voljenom osobom ili potencijalnim partnerom. Malo ste nerealni u ljubavnim odnosima, skinite ružičaste naočare. Vodite miran život, izolujte se malo.

ZDRAVLJE: Reumatski bolovi će kod starijih pripadnika ovog znaka biti naglašeni, pa čak i pojačani. Ne prija vam nestabilno vreme. Moguća prehlada.

VAGA

POSAO: Vaša pažnja je blago rasuta tokom ovog dana. Prethodni burni poslovni dan ipak ostavlja neke posledice i za vas bi bilo najbolje da se, naročito u prepodnevnim časovima, više odmarate i opuštate. Trudite se da ne donosite odluke naprečac, naročito kada su u pitanju bitni poslovni dogovori.

LJUBAV: Ljubavni život definitivno polje na kojem ste svoj na svome. Bili slobodni ili u vezi, uživaćete u emotivnoj ispunjenosti s partnerom ili u novim, slatkim, romantičnim pričama.

ZDRAVLJE: Očekujte da ćete biti u top formi, ali tek onda kada se budete maksimalno posvetili svom zdravstvenom stanju. Napokon ćete shvatiti da je trebalo i ranije da se malo više bavite oralnom higijenom.

ŠKORPIJA

POSAO: Puni ste elana, moćna energija vodi vas tokom dana, bez zastajkivanja, te je ovo dan kada možete mnogo toga naučiti na polju kojem se budete zaista posvetili. U blagoj prednosti su sportisti i oni koji su prisutni u javnom životu, jer sada možete postići dobre rezultate i sklapanje dugoročno profitabilnih dogovora.

LJUBAV: Još uvek u sebi nosite vrelinu prethodne noći. Slobodne Škorpije žele da uživaju punim plućima u životu, a oni u dužim vezama mogu imati povremeno sitnih problema zbog naglašene posesivnosti partnera.

ZDRAVLJE: Moguća je virusna infekcija. Vodite računa o ishrani, vitamine obavezno koristite, radite na imunitetu. Potražite izlaz iz stresne situacije u sportu ili prirodi. Sigurno još negde postoji neki prijatelj koji vas voli onakve kakvi ste. Šetajte po svežem vazduhu, jer ćete tako uspeti da revitalizujete svoje telo.

STRELAC

POSAO: Posao i partnerski odnosi su u centru vašeg interesovanja tokom dana, koji se za mnoge Strelčeve može pokazati kao presudan za dalji tok karijere. Okolnosti u kojima ćete se zateći , biće ispit za vaše strpljenje i snalažljivost. Možete se naći u situaciji, koja će od vas zahtevati brzo razmišljanjeiI smisao za diplomatiju.

LJUBAV: Možete očekivati susret sa nekom od bivših ljubavi, pa ćete ozbiljno razmišljati da im dozvolite da vam se vrate u život. Strelčevi koji su u vezama imaju stabilan odnos.

ZDRAVLJE: Borite se s kilogramima, kao posledica lečenja stresa večernjim poslasticama. Vaša slaba tačka su bubrezi. Uvek s proleća imate iste probleme, morate naučiti da se borite s njima.Vi ste ti koji upravljate svojim životom, pa se tako i postavite prema problemima i ublažićete sve stresne situacije.

JARAC

POSAO: Uspešno završavanje kriznih situacija doneće vam velike bonuse kod nadređenih i osoba od autoriteta. U dužim vezama mogući su dogovori o zajedničkom životu, a slobodni će se vezati za osobu koja će im postati izuzetno značajna u narednom periodu.

LJUBAV: Emotivna veza biće razlog za vaš osmeh, bili slobodni ili ne, šarmiraćete svakog u čijoj se blizini budete našli. Uživajte u društvu i popularnosti. Početkom dana ćete biti veoma aktivni.

ZDRAVLJE: Uredan život, zdrava ishrana, dosta šetnje po svežem vazduhu može vam doneti dosta poboljšanja i odmah ćete se bolje osećati.

VODOLIJA

POSAO: Pravo je vreme za uskađivanje porodičnih, privatnihi i poslovnih obaveza, jer ćete moći izuzetno dobro da izbalansirate sve oblasti života kojima ste posvećeni. Bićete izuzetno komunikativni i slatkorečivi, sa velikom sposobnošću da ubedite sagovornika, pa danas možete sklopiti mnoge pozitivne i profitabilne dogovore.

LJUBAV: Dom i porodicu ćete danas blago zapostaviti, kao i emotivni život, ali samo u prvoj polovini dana, dok druga donosi strast, romantiku. Dobar je dan za one koji traže ljubav.

ZDRAVLJE: Na prve znakove povećanog stresa pronađite svoj vid meditacije. Pojačajte ishranu vitaminima, mineralima, kalcijumom, sa svim dodacima koji vam budu preporučeni.

RIBE

POSAO: Očekuju vas izuzetno dobre poslovne prilike i vaš odnos prema poslu se menja, tako da ćete postati mnogo prodorniji i spremniji da se borite za ono što želite.

LJUBAV: Kraj dana donosi intenzivne, nove emotivne priče, možda čak i sa previše varnica za vaš ukus. Zauzete Ribe uživaju u mirnim odnosima s partnerom.

ZDRAVLJE: Definitivno ne možete da ugušite svoj hedonizam kada je reč o hrani. Šetnje po svežem vazduhu, umerene fizičke aktivnosti su dobrodošle za održavanje vaše fizičke snage.