raskid svađa
Profimedia
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Partner očekuje da mu posvetite više vremena i pažnje kako bi vaša veza bila kvalitetnija. Od vas zavisi na koji način ćete se postaviti u trenutnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija koje bi mogle da vam stvaraju zdravstvene probleme. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku za ozbiljnije promene navika i načina života.

BIK

LJUBAV: Došlo je vreme da neke iluzije prekinete i da se suočite sa realnim manama koje ima vaš partner. Niko nije savršen i svako ima pravo da povremeno u nečemu pogreši.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas pa možete imati probleme sa zdravljem. Svakako se potrudite da povećate unos vitamina ali i bi trebali i da posetite lekara.

BLIZANCI

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom ćete u budućnosti moći da ostvarite lepu vezu. Pred vama je period u kojem ćete veoma lako doći do novih dešavanja i promena na ovom polju.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće kod vas danas. Povedite računa o svom zdravlju i posetite lekara ako budete primetili bilo kakve veće probleme kod vas.

RAK

LJUBAV: Nepovoljan je dan ako ste u braku, moguće je da sa voljenom osobom niste u dobrim odnosima. Niste spremni za kompromise, razdražljivi ste i veoma lako može doći do svađe.

ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu. Moguće je da ćete u narednom periodu imati probleme sa varenjem. Stomak vam je osetljiv, kao i probava što vas može dovesti do problema.

LAV

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje proverite nekoliko puta da li su sva važna dolumenta kod vas. Moguće je da ćete imati neki anji propust ili gubitak danas.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim u širokom luku. Možete imati probleme ako ne budete dovoljno disciplinovani. Vaše zdravlje u velikoj meri zavisi od vaših navika.

DEVICA

POSAO: Dugo očekivana uplata vam konačno dolazi i možete da računate na značajnu stabilizaciju na ovom polju. Pred vama je period u kojem možete imati poboljšanje.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti i promenjenom režimu ishrane koji će vam svakako veoma značiti i prijati. Možete da očekujete da ćete imati šansu za pozitivne promene.

VAGA

POSAO: Niste zadovoljni stanjem u svom poslovnom okruženju i prilično ste obeshrabreni. Moguće je da nemate više motivacije i da ne vidite izlaz. Potrudite se da menjate svoj stav.

LJUBAV: Preispitujete dešavanja iz prethodnog perioda i pokušavate da otkrijete kakve namere ima voljena osoba prema vama. Moguće je da po nekim pitanjima postoje neistine.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je rođena u nekom vatrenom znaku i sa kojom možete imati zanimljivu vezu. Pred vama je povoljan period za početak novog ljubavnog odnosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom i nesanicom su mogući kod vas. Potrudite se da nađete načim da se opustite, neki vid relaksacije vam je neophodan kako bi se bolje osećali.

STRELAC

POSAO: Uvek možete da se oslonite na svoje kolege koji su vam na raspolaganju kada zatreba. Očekuje vas generalno povoljan dan za odnose i komunikaciju u kolektivu.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv pa možete imati neke probleme zbog toga, mogući su takođe i česti grčevi u mišićima o kojima treba da povedete računa maksimalno.

JARAC

LJUBAV: Želite da uživate u svojoj slobodi koja vam je tako dugo nedostajala! Pred vama je faza samačkog života u kojoj ćete se na neki način preporoditi. Uživajte u samoći.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su vaša slaba tačka i boljka koja vas prati ceo život, ipak, važno je da na vreme preduzmete adekvatne korake kako bi se problem barem ublažio.

Bolovi kičma bubrezi

Profimedia

Foto: Profimedia

VODOLIJA

LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi maksimalno i lepo vam je kada ste zajedno. Možete da očekujete pozitivan dan. Ako ste slobodni, dopada vam se osoba rođena u znaku Lava.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima ili išijasom, reumom i sličnim stanjima. Moguće je da kod vas postoji i sklonost ka skoliozi o kojoj takođe treba da povedete računa.

RIBE

LJUBAV: Želite da pokažete voljenoj osobi kako se osećate ali u vama i dalje postoji doza straha u vezi svega toga... Ni sami još niste sigurni kako bi trebalo da se ponašate.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, pazite se. važno je da u narednom periodu obratite dovoljno pažnje na vaše zdravstveno stanje. Povećajte unos vitamina i pazite na krvnu sliku.