Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Horoskop, horoskopski znaci, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Vraća vam se stari entuzijazam i nalet pozitivne energije koju veoma konstruktivno možete iskoristiti na poslu. Imate mnogo novih ideja i važno je da ih sve negde zapišete.

LJUBAV: Moguće je da ne umete na najbolji način da izrazite svoje emocije, sve što kažete zvuči nekako pogrešno. Komunikacija sa voljenom osobom danas jednostavno ne ide željenim tokom.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt vam može stvarati manje neprijatnosti. Ako ste već na tom planu imali neke probleme, oni bi sada mogli da se inteziviraju, pa je vreme za lekarski pregled.

BIK

POSAO: Nemojte da dopustite sebi da verujete u lažne autoritete i da se priklanjate osobama koje se predstavljaju jačim nego što zaista jesu. Danas treba da verujete samo sebi.

LJUBAV: Dolazite do veoma važne emotivne odluke koja može biti od velikog značaja za vašu dalju budućnost. Ukoliko ste slobodni, pojaviće vam se osoba sa kojom ćete biti na duže staze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve poroke. Potrudite se da održite stabilno stanje na polju zdravlja i da vodite računa o svojim navikama. Nemojte da budete autodestruktivni.

BLIZANAC

POSAO: Ako danas krenete na poslovni put, može vam se desiti da zaboravite neka veoma važna dokumenta. Potrudite se da napravite bolju organizaciju i da budete metodičniji na poslu.

LJUBAV: Partner vam unosi nervozu i tražite od njega da malo smanji taj negativan stav. Nije vam lako da se izborite sa njim. Ukoliko ste slobodni, nije povoljan dan za pokretanje neke nove veze.

ZDRAVLJE: Nešto lošija cirkulacija vam može stvarati manje probleme sa zdravljem, pa povedite računa o tome. Generalno možete imati i manjih problema vezanih za pluća i kašalj.

RAK

POSAO: Poslovno polje vam je prilično stabilno, nema naznaka za neke veće promene, prilično ste opušteni. Možete da računate na dobar dan tokom kojeg ćete imati priliku za odmor.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, danas vas očekuje veoma važno poznanstvo sa osobom sa kojom ćete ostati na duže staze! Pred vama je jako lep dan kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. Ženski pripadnici ovog znaka bi trebali da odu na redovan ginekološki pregled. Generalno budite obazrivi u narednom periodu.

LAV

POSAO: Veoma povoljan dan za sve one koji su na visokim pozicijama. Možete da računate još veći uspeh u svojim poduhvatima. Sreća će vas pratiti u periodu koji dolazi i bićete jako zadovoljni.

LJUBAV: Ukoliko ste nezadovoljni nekom emotivnom vezom, danas je možete veoma lako okončati. Ne treba da pristajete na manje od onoga što zaslužujete i toga postajete i sami svesni.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u dodiru sa strujom, moguće su neke manje nezgode. Generalno nemojte da se izlažete bilo kakvim rizicima danas jer su moguće neke štete po vas.

DEVICA

POSAO: Imate pune ruke posla, ali vam nije baš ako da se dovoljno skoncentrišete. Pokušavate da napravite bolju organizaciju. Možda bi bilo bolje da danas ipak uzmete slobodan dan.

LJUBAV: Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa partnerom i rešićete dileme koje su vas mučile u prethodnom periodu. Sada je vreme praštanja i novih početaka na svim poljima.

ZDRAVLJE: Naglašena nervoza vas prati, pa lako zapadate pod bilo kakav negativan uticaj. Potrudite se da u sebi pronađete smirenost koju ste ranije izgubili. Radite na sebi.

VAGA

POSAO: Bićete u prilici da sklopite neki poslovni dogovor koji će vam biti važan na duže staze. Pred vama je važan dan za posao iako idu praznici vi ste nekako neumorni i posvećeni obavezama.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni u svoje emocije, pa malo vrdate kada vas partner pita da se izjasnite. Potrebno vam je neko vreme da otkrijete šta želite. Nema razloga da žurite.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vas prate u narednom periodu. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, cigarete kao i bilo šta što može na bilo koji način da vam ugrozi zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana niste baš skoncentrisani na posao. Ako ste privatnik, suočeni ste sa haotičnom situacijom. Moguće je da će vam trebati više vremena da rešite neke probleme koje imate.

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav i razmenu emocija i nežnosti sa voljenom osobom. Prepustite se užitku. Ukoliko ste slobodni, uskoro ćete imati šansu za početak ozbiljne i trajne veze.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesvesticom vas prate, a moguće je da se sve to dešava usled niskog pritiska. Jedite redovnije, unosite dovoljno vode i nemojte da radite fizički naporne poslove.

STRELAC

POSAO: Nemojte da dopustite da se vaša unutrašnja nesigurnost ispolji i ugrozi početak poslovnog projekta. Važno je da dovoljno verujete u sebe i da poradite na svom imidžu.

LJUBAV: Doneli ste veoma čvrstu i jasnu odluku ali je potrebno da saslušate i šta partner na to ima da vam kaže. Ipak nije uredu da bez njega pravite velike životne promene, ako ste već u braku.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući zbog napetosti koju osećate već neko vreme. Postoje stvari koje treba da rešite, a pre svega se to odnosi na situaciju koju imate na emotivnom planu.

JARAC

POSAO: Vraćaju vam se neke poslovne ideje iz prošlosti i razmišljate o tome da neke projekte obnovite. Biće vremena za to... A sada se potrudite da se opustite i da uživate u prazničnoj atmosferi.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam dolazi preko kruga prijatelja. Polako dolazite do zbližavanja i flerta i vremenom ćete uspeti da ostvarite sve prisniji odnos.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sasvim dobro. Ne oečkuju vas bilo kakvi problemi ili smetnje. Možete da računate na stabilno stanje kojim ćete biti zadovoljni na duže staze u budućnosti.

VODOLIJA

POSAO: Manji sukobi sa nadređenima vam unose osećaj nesigurnosti. Pitate se da li treba da menjate posao. Sačekajte još neko vreme pre nego što budete doneli konačnu odluku na ovom polju.

LJUBAV: Na emotivnom polju nema drastičnih promena, moguće je da ste i vi sami nekako pasivni danas. Niste zainteresovani za nova poznanstva, dan radije provodite u porodičnoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Pripazite na svoju kičmu, ne dižite težak teret. Moguće je da ćete imati neke manje povrede ako se ne budete pazili. Generalno su vam kosti osetljive, kao i zglobovi.

RIBE

POSAO: Vama je današnji dan veoma povoljan za realizaciju ideja koje imate. Možete da računate na faktor sreće. Sve što budete želeli da pokrenete ili realizujete će vam danas ići od ruke.

LJUBAV: Moguće je da ste ostavili pogrešan utisak na jednu osobu i sada ne znate kako to da ispravite. Današnji dan vam nije preterano povoljan za ljubavno polje, pa nemojte da očekujete previše.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa proširenim venama. Generalno su vam noge jako osetljive, pa su mogući i problemi sa vodom u kolenima ili stopalima. Povedie računa o tome.