Horoskop ljubavni horoskop ljubav
Shutterstock
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Horoskop ljubavni horoskop ljubav, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Niste zadovoljni jer se menjaju planovi na koje ste računali. Imate utisak da ćete morati da menjate kompletnu koncepciju kako biste uspeli da realizujete svoje planove.

LJUBAV: Zahlađenje odnosa u braku vas prilično plaši, nekad imate osećaj da je sve gotovo. Moguće je da za vas kraj znači samo novi početak. Ali je potrebno prvo da o nekim stvarima razmislite.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima vas muči. Moguće je da postoji određena doza napetosti u mišićima koja vam takođe stvara tegobe. Masaža ili vežbe za leđa će vam svakako prijati.

BIK

POSAO: Nije baš sve ispalo onako kako ste se nadali, pa je vreme da se pomirite sa manjim razočarenjima na ovom planu. Sutra će svakako biti dosta bolji dan za vaš posao.

LJUBAV: Nedostaje vam da pored sebe imate neku osobu koja vas voli i razume. Vreme je za nova emotivna poznanstva! Spremni ste da se upustite u novi rizik nakon većih promašaja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Povedite računa i o krvnim sudovima, kao i o tegobama koje mogu da budu vezane za vaš kardiovaskularni sistem. Posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Finansije bi mogle da budu bolje i trudite se da stanje na ovom planu popravite. Važno vam je da se stabilizujete. Uradićete sve što je do vas kako bi u budućnosti ostvarili bolju situaciju.

LJUBAV: Smatrate da voljena osoba nije iskrena prema vama i zabrinuti ste za budućnost vaše emotivne veze. Intuitivno predosećate da vam se bliži rastanak koji možda baš i ne želite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Moguće je da ste sada pod većim stresom i da lako možete da posegnete za nečim što samo naizgled menja vaše raspoloženje ali ostavlja dublje probleme u vama.

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje i zaključivanje poslovnih ugovora, pa je najbolje da formalnosti odložite. Generalno se potrudite da danas po svim pitanjima budete oprezni.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije ista kao pre pa se pitate kuda bi ta promena mogla da vas odvede. U pitanju je prolazna kriza, potrudite se da ne brinete previše.

ZDRAVLJE: Sklonost alergijama je naglašena kod vas u ovom periodu kao i moguće poteškoće vezane za disajne puteve. Ukoliko imate probleme sa astmom, ovaj period vam nije povoljan.

LAV

POSAO: Pred vama je veoma naporan dan u kom ćete biti prilično zauzeti. Maksimalno ste posvećeni svom poslu. Trudite se da uradite sve ono što možete kako bi ostvarili značajniji napredak.

LJUBAV: Svakodnevno se pojavljuju novi problemi u vašem braku i ponekad se pitate čemu sve to i da li ima svrhe praviti kompromise. Potrudite se da reagujete promišljeno a ne u afektu.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi i podložni brojnim tegobama kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je faza koja može biti teška ali je važno da na vreme reagujete na simptome koje osećate.

DEVICA

POSAO: Nemojte da se oslanjate na faktor sreće jer vam se danas rizici ne mogu preterano isplatiti. Potrudite se da se posvetite poslovima za koje provereno znate da su pouzdani.

LJUBAV: Stekli ste pogrešan utisak o osobi koja vam se dopada. Trebaće vam neko duže vreme da je bolje upoznate i da shvatite kakva je zapravo. Nemojte ništa da prihvatate fatalno.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa osetljivim očima. Takođe, skloni ste tegobama koje su vezane za slabiji vid. Posetite oftamologa prvom prilikom. Pored toga, pazite i na sluh.

VAGA

POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana možete imati neku manju štetu ili gubitak na poslovnom planu. Pred vama je nepovoljna situacija pa ako možete, zaštitite svoju imovinu.

LJUBAV: Nestabilna situacija sa partnerom vas frustrira, pogotovo jer niste skloni svađama i problemima. Moguće je da dajete sve od sebe kako bi se konflikti prevazišli, ublažili.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Pokušajte da povedete računa o svojoj ishrani. Metabolizam vam je sada usporen, pa možete lako da budete skloni i gojenju.

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete ostvariti baš sve ono što ste zamislili na poslovnom putovanju koje planirate. Najbolje bi bilo da ostanete rezervisani sa očekivanjima na ovom polju danas.

LJUBAV: Teško vam je da budete sasvim iskreni i otvoreni u komunikaciji sa voljenom osobom, ali to je jedini ispravan pristup. Nije vreme za brzoplete reakcije.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dan koji za vaše polje zdravlja nije loš. Ukoliko se budete potrudili da održavate zdrave navike i na dalje ćete imati prilično solidno stanje na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati malo veće troškove i promene na finansijskom planu. Potrudite se da se dobro organizujete i sve će biti uredu.

LJUBAV: Tražite sigurnost na polju ljubavi i važno vam je da voljena osoba ima iste životne ciljeve kao i vi. Biće vam potrebno još dosta vremena da nađete takvog partnera.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Povedite računa i o svom imunom sistemu koji sada može da bude prilično oslabljen. Izbegavajte alkohol, gazirana i preterano hladna pića. Čuvajte glasne žice.

JARAC

POSAO: Moguće je da bi vam prijalo malo odmora kako bi obnovili svoje izvore energije. Nemojte da se forsirate. Poslovi vam sada ne idu od ruke i prijao bi vam slobodan dan.

LJUBAV: Povređeni ste jer ste shvatili da partner nije bio sasvim iskren prema vama u nekim situacijama iz prošlosti. Moguće je da iz nekog razloga preispitujete sve u vezi vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Generalno ste danas opterećeni, pod problemima i stresom, pa vaše zdravlje ispašta. Nađite dovoljno vremena za odmor.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnog poslovnog ugovora koji vam na duže staze donosi stabilizaciju na ovom planu. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Imate utisak da postoje neke stvari koje niste do kraja rešili sa starim partnerom. Moguće je da ćete imati značajnu priliku za obnovu komunikacije ali ne i veze.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja vas danas ne očekuju veći problemi. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Bićete energični i u veoma dobrom raspoloženju što vam puno znači.

RIBE

POSAO: Zadovoljni ste svojom materijalnom situacijom. Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju ovo polje. Generalno je pred vama stabilno stanje na poslovnom polju.

LJUBAV: Tražite sigurnost na polju ljubavi, ne želite više da gubite svoje vreme na avanture i veze koje ne znače ništa. Osoba koju upoznajete u bliskom okruženju vam može značiti.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je moguć. Generalno danas ne obraćate pažnju toliko na svoje potrebe, već više na tuđe. Moguće je da brinete o nekome a svoje zdravlje ostavljate po strani.