Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Promenile su se okolnosti pod kojima obavljate svoj posao i moguće je da vam neke stvari više ne odgovaraju. Spremni ste da menjate poslovno okruženje kako bi ugodili sebi.

LJUBAV: Moguće je da vam prija osećaj slobode i da se baš zbog toga ne trudite da širire svoj krug poznanika. Na neki načins te zatvoreni u svom malom svetu i ponašate se kao da vam to odgovara.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas i problemi na polju zdravlja vas ne očekuju. Sve ukazuje na jednu oslidnu situaciju koja je povoljna za vas. Možete se i rešiti nekih tegoba iz prošlosti.

BIK

POSAO: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa nadređenima. Ipak, ništa od toga ne bi trebalo značajno da vam ugrozi radno mesto. Generalno prolazite bez većih posledica.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati konflikte tokom današnjeg dana, pred ljudima koje poznajete. Očekuje vas period u kojem možete imati dosta stresova.

ZDRAVLJE: Kosti su vam osetljive kao i kičma. Povećajte unos kalcijuma i potrudite se generalno da ne opterećujete svoja leđa, da ne nosite težak teret i tome sl. Lagane vežbe će vam prijati.

BLIZANCI

POSAO: Možete imati sreće na polju posla tokom današnjeg dana. Pred vama je prilika da neke stvari jasnije definišete. Očekuje vas period u kojem se možete rešiti nekih problema.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla kao i vi. Očekuje vas veoma zanimljiva komunikacija sa njom. Možete da očekujete postepeno zbližavanje i pokretanje ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Moguća je slaba cirkulacija u predelu nogu. Generalno je pred vama dan u kom drastičnijih ivećih problema sa zdravljem neće biti, imate dosta sreće na ovom planu.

RAK

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom planu. Pred vama su srećne okolnosti koje će uticati na poboljšanje vaše zarade kao i obima posla. Bićete zadovoljni.

LJUBAV: Lako biste mogli da se upustite u novu vezu sa osobom koja vas magnetski privlači. Pred vama je dan ispunjen strastima. Uživaćete u jako lepim trenucima sa osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom! Fizička aktivnost vam je neophodna kako biste se bolje osećali. Pred vama je period u kojem će vam biti potrebni sport i rekreacija.

LAV

POSAO: Pred vama je mogućnost da promenite svoje poslovne okolnosti ili čak da promenite i radno mesto. Iskoristite šansu koja vam se ukazala i bićete veoma zadovoljni ishodom.

LJUBAV: Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje kada sa jednom osobom budete raščistili za sva vremena. Sada ćete okrenuti novi list i pokazati svima da ste spremni za promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima ili urogenitalnim traktom. Skloni ste upalnim i bolnim stanjima. Posavetujte se sa vašim lekarom o tegobama koje vas muče na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Nalazite se u prilično napetom poslovnom okruženju koje vam nameće određenu dozu pritiska. Moguće je da se ne osećate dobro i da biste najradije pokrenuli promene.

LJUBAV: Moguć je susret sa jednom veoma zanimljivom osobom koja ka vama šalje neke senzualne vibracije. Želite nešto više od poznanstva. Niste sigurni kako to da dobijete.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se posvetite potrebama svog organizma i da se potrudite da na neki način ojačate svoj imunitet. Posavetujte se sa lekarom koji će vam dati smernice.

VAGA

POSAO: Skloni ste rizicima tokom današnjeg dana, ali bi bolje za vas bilo da ipak u svemu nađete meru. Moguće je da ćete imati neke manje gubitke na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma aktivna na svim poljima i kojoj se na neki način divite. Želite da ostavite dobar utisak na nju. Pred vama je veoma povoljan dan za flert.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete da se okrenete pozitivnoj strani života i da uživate u svemu onome što je ispred vas. Potrudite se da ne mislite na loše stvari.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete u narednom periodu donositi neke važne odluke vezane za vaše poslovno polje. Spremni ste da pravite promene i da se okrenete prilikama za proširenje i napredovanje.

LJUBAV: Ne dopada vam se atmosfera koju imate sa bračnim partnerom. Previše napetosti oko sitnica vam samo kvari inače dobro raspoloženje. Možete da očekujete pozitivne vibracije sa novim poznanikom.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana, pa je vano da pazite na svoju ishranu. Nemojte da jedete hranu sumnjivog porekla ili roka trajanja koji je upitan.

STRELAC

POSAO: Poslovno putovanje vam se sada može isplatiti. Pred vama je veoma povoljan period za profesionalnu stranu života. Očekuje vas veći napredak nego što ste se nadali da ćete ostvariti.

LJUBAV: Očekuje vas zbližavanje sa osobom sa kojom već neko vreme aktivno flertujete. Nova veza je na pomolu. Možete da se nadate zanimljivoj atmosferi na ovom polju danas.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kašljem. Izbegavajte cigarete i duvanski dim po svaku cenu. Pred vama je period u kojem možete da imate tegobe vezane za disajne puteve.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete važne finansijske promene tokom današnjeg dana. Ne brinite, sve će se dobro završiti. Novac koji dolazi do vas će vam značajno popraviti raspoloženje.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan kada je u pitanju emotivno polje! Možete da se nadate jako lepim dešavanjima. Nova oosba u vaš život unosi mnogo sreće i zadovoljstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude polazna tačka mnogih problema kod vas. Posavetujte se lekarom koje navike treba menjati. Jedite više prirodne hrane.

VODOLIJA

POSAO: Izborite se sa svojim dilemama, naučite da donesete čvrstu odluku i da svoje mišljenje iznesete pred velikim brojem ljudi. Moguće je da zbog unutrašnjih nesigurnosti ispaštate.

LJUBAV: Potreban vam je partner koji će vam pružiti ljubav, sigurnost i utehu a to nemate u trenutnoj, neobaveznoj vezi. Moguće je da ste spremni da nastavite dalje ka novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Glasne žice su vam osetljive kao i grlo. Izbegavajte unos gaziranih i hladnih napitaka, cigareta, alkohola i svega što bi moglo na neki način da vam nadraži grlo.

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati veće poslovne promene. Sve ostaje prilično isto kao pre. Možete da budete prilično opušteni i da uživate u vikendu koji je ispred vas.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa voljenom osobom. Vaša veza je iz dana u dan sve bolja i lepša. Ukoliko ste slobodni, zaintrigiraće vas jedna šarmantna Vaga.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i unosite dovoljno tečnosti. Nemojte da se iscrpljujete. Dajte sebi vremena da se oporavite od problema koje ste imali u skorijoj prošlosti sa zdravljem.