Horoskop ljubavni horoskop ljubav
Shutterstock
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pred vama je veoma važan dan za posao. Moguće je da ćete čuti neke vesti o unapređenju. Možete da očekujete da će okolnosti i dešavanja ići vama u korist.

LJUBAV: Dobro se slažete sa voljenom osobom i imate ono što bi mnogi nazvali pravom ljubavnom idilom. Pred vama je pozitivan dan tokom kojeg ćete uživati u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva, nemojte da podižete težak teret. Generalno bi bilo dobro da se pazite ako imate neke stare povrede leđa od ranije, pošto vam je ta tačka osetljiva.

BIK

POSAO: Imate mnogo energije ali nedovoljno prilika da to i pokažete. Sačekajte da prođe nepovoljna faza, biće vremena za dokazivanje. Do tada se posvetite manjim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku imate neke nedoumice i maštate o danima kada ste vodili samački život. Moguće je da vam sloboda nedostaje i da ste na neki način veoma željni promena.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa holesterolom. Povedite računa o unosu masne hrane, o unosu soli itd. Bilo bi dobro da posetite lekara radi redovnog pregleda i redovnih nalaza.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kog možete razviti dobru strategiju kako da povećate svoju zaradu. Moguće je da će vam neke ideje same doći. Iskoristite ih maksimalno.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke sumnje u vezi voljene osobe, shvatićete da se grešili. Odnos vam je jako dobar i iskreno se volite. Pred vama je period u kojem možete postati bliskiji.

ZDRAVLJE: Posetite ginekologa za svaki slučaj, pogotovo ako ste ranije imali neke probleme na tom polju. Kod muških Blizanaca danas nisu naglašeni veći zdravstveni problemi.

RAK

POSAO: Deluje vam da poslovni partner nije bio sasvim iskren u vezi svih važnih stavki. Bilo bi dobro da porazgovarate. Pokažite mu kakav stav imate po pitanju zajedničkih ulaganja.

LJUBAV: Javljaju se manji problemi između vas i partnera, pogotovo ako ste dugo zajedno. Nije povoljan dan za početak veze ako ste slobodni. U svakom slučaju, neko razočarenje vam sledi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijskim reakcijama kojima sada možete biti skloni. Pazite i na disajne puteve ali takođe i na osetljivu kožu, pojavu iritacija, crvenilai neobičnih promena.

LAV

POSAO: Očekuju vas neke srećne okolnosti ili lepe vesti koje se tiču vašeg posla. U svakom slučaju, bićete zadovoljni. Možete da se nadate postepeno poboljšanju situacije na ovom polju.

LJUBAV: Nema naznaka za bilo kakve probleme sa emotivnim partnerom. Ako ste slobodni, u svojoj bližoj okolini upoznajete novu osobu koja će vas za tren oka šarmirati i osvojiti vaše srce.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne očekuju vas problemi sa zdravljem! Posvetite se fizičkoj aktivnosti i tome da održite dobro raspoloženje koje nosite u sebi. Uživajte sa voljenima.

DEVICA

POSAO: Nećete imati veće poslovne obaveze. Možete da uživate u ovom danu! Pred vama je izuzetno lep period! Manjak posla vas čini zadovoljnim jer konačno imate vremena za predah.

LJUBAV: Sudbinska ljubav vam dolazi. U pitanju je osoba sa kojom možete imati sve ono o čemu ste maštali i sanjali. Možete da se nadate zajedničkim romantičnim trenucima i nežnostima.

ZDRAVLJE: Nećete imati nikakve zdravstvene probleme. Možete da očekujete veoma dobar dan. Nastavite sa održavanjem zdravih navika i sa aktivnim životnim tempom koji vam prija.

VAGA

POSAO: Nije povoljan dan za saradnju sa Rakom ili sa ženskim poslovnim partnerima. Mogući su brojni nesporazumi. Potrudite se da se distancirate od poslovnog okruženja koje vam ne odgovara.

LJUBAV: Osećate neku dozu uznemirenosti jer ste nestrpljivi da se neke stvari na ovom polju dese što pre. Pokušajte da razumete vašeg partnera i njegovo odugovlačenje koje je tu sa razlogom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bešikom su mogući. Skloni ste bolnim i upalnim stanjima ali i infekcijama u tom predelu. Došlo je vreme za posetu lekaru. Nemojte da se lečite sami.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaš šarm ne funkcioniše uvek kada je u pitanju posao. Ovaj put je bolje da se oslonite na svoje umeće i iskustvo. Pokažite da ste spremni da prihvatite određene odgovornosti.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom harizmatičnom osobom sa kojom biste mogli da imate neobaveznu vezu. Pred vama je povoljan dan za polje flerta.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa plućima ili disajnim putevima. Potrudite se da izbegavate cigarete i duvanski dim. Pazite na svoje zdravlje. Sinusi su takođe osetljivi.

STRELAC

POSAO: Skloni ste većim troškovima i uživate u tome da trošite novac. Smatrate da ste zaslužili i da je došlo vreme da se malo častite odlaskom u šoping. Sve je dobro u granicama normale.

LJUBAV: Imate utisak da vašeg partnera muče neke stvari ali on ćuti o tome. Pustićete ga još neko vreme da biste videli da li je spreman da sam pokrene delikatne teme i da bude iskren.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit je naglašen kod vas. Ugodite svojim potrebama za jačom hranom jer su vama sada potrebni veći izvori energije. Proteini kao i meso vam pogotovo prijaju.

JARAC

POSAO: Najbolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za uživanje sa svojom porodicom i bliskim ljudima i da se ne opterećujete poslom. Iako je ponedeljak nećete imati previše obaveza.

LJUBAV: Deluje vam da vam partner prebacuje neke stvari koje zapravo nisu vaša krivica. Niste preterano zadovoljni odnosom koji imate u vašoj vezi i razmišljate o tome da se distancirate.

ZDRAVLJE: Odmarajte malo više. Potreban vam je san kako biste se bolje osećali. Nije povoljan dan za preteranu fizičku aktivnost niti za bilo kakvo forsiranje. San vas leči.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste opušteni danas i nemate previše obaveza. Ipak, u vašoj glavi se uvek razvijaju svi mogući scenariji. Previše se nervirate oko sitnica koje se lako mogu rešiti.

LJUBAV: Vaše emocije i želje nisu sasvim usaglašene, pa osećate svojevrstan unutrašnji nemir. Moguće je da je odnos sa voljenom osobom krenuo u pogrešnom pravcu i ne znate kako da ga ispravite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate višak energije, a podložni ste i nervozi što vam stvara još veći pritisak. Pokušajte tehniku meditacije ili smirivanje disanjem.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za saradnju sa Vagom. Najbolje bi bilo da danas ne očekujete previše pomoći od drugih. Obaveze koje imate uradite sami i nećete se pokajati zasigurno.

LJUBAV: Održavate kontakt sa jednom simpatičnom osobom ali kao da još uvek niste spremni za neka konkretna ili ozbiljna dešavanja. Moguće je da se povlačite kada ona napravi korak ka vama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom su naglašeni. Možete imati i osetljive vene, probleme sa nogama, stopalima koja otiču itd. Bilo bi dobro da se posavetujete sa lekarom.