Administracija Brige Problemi Papirologija Računi
Shutterstock
Administracija Brige Problemi Papirologija Računi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Niste sigurni da li možete da ostvarite sve ono što ste imali u planu i to vam stvara manji pritisak. Moguće je da ne idu sve stvari onako kako ste vi zamišljali da bi trebalo.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije sada zainteresovana za ozbiljnu vezu ali flert sa njom može potrajati duže vreme. Potrudićete se da joj stavite do znanja svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla da vam stvara manje probleme. Pred vama je period koji nije povoljan za zdravlje, možete da budete skloni raznim problemima i tegobama.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za saradnju sa nekim iz inostranstva. Pred vama je šansa da dođete do bolje poslovne situacije. Ostvarićete značajan napredak iako je vikend.

LJUBAV: Možete da očekujete neobaveznu avanturu sa jednom osobom koju poznajete već duže vreme. Pred vama je povoljan dan za nova ljubavna dešavanja. Raspoloženi ste za promene.

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola što bi moglo da bude štetno za vaše zdravlje. Potrudite se da ipak ne preterujete sa unosom štetnih supstanci tokom današnjeg dana.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati uspeha u svojoj potrazi za poslom. Pred vama je jako dobar trenutak za nalaženje novog radnog mesta. Spremni ste da napravite važnu promenu.

LJUBAV: Problemi sa partnerom koji u vas nema dovoljno poverenja su iz dana u dan sve veći.kao da ne možete da mu dokažete neke stvari. Stalo vam je do njega ali polako dižete ruke.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas. Psiha vam je u svakom slučaju povezana sa zdravljem pa kada se ne osećate dobro i kada ste nervozni to se prenosi na sve.

RAK

POSAO: Očekuje vas uzbudljiv dan u poslovnom okruženju, dolazite do nekih novih dešavanja i iskustava koje će vas na neki način učiniti jačim. Potrudite se da učite na novim greškama.

LJUBAV: Možete da računate na poboljšanje situacije sa partnerom sa kojim već duže vreme imate krizu. Konačno ćete uspeti da se zbližite i da rešite probleme koje ste imali.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Pred vama je faza u kojoj će vam zdravlje biti osetljivije. Povedite računa o tome i posetite lekara u narednom periodu kako bi dobili adekvatne savete.

Par, muvanje, flert, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Najbolje bi bilo da se maksimalno posvetite poslu i da se ne oslanjate previše ni na koga osim na sebe. Dosta posla sada imate i vreme je da vam obaveze budu na prvom mestu.

LJUBAV: Moguće je da vam se ponavljaju neki problemi sa voljenom osobom i da polako uviđate da je raskid jedino rešenje. Niste spremni da ulažete više energije u taj odnos.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata je moguća kod vas. Prijala bi vam masaža ili makar blage vežne razgibavanja i istezanja koje bi pozitivno uticale na keđne i vratne mišiće.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete uspeh u rešavanju svih problema koji su vas mučili na poslovnom planu. Pred vama je povoljan dan i trebalo bi da budete dobro raspoloženi i puni energije.

LJUBAV: Potrebno je da napravite kompromis sa voljenom osobom ako želite ostanete zajedno. Ne može baš sve da bude onako kako ste vi zamislili i potrebno je da se malo prilagođavate.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije i danas bi vam generalno više prijalo da malo odmorite. Nemojte mnogo da se naprežete i povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

VAGA

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja i to može negativno da se odrazi na vaš posao. Pokušajte da budete malo taktičniji u komunikaciji sa poslovnim okruženjem kako ne bi bilo novih svađa.

LJUBAV: Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom sasvim iskreno o svemu, neka vam to bude poslednji pokušaj za popravku veze. Nećete se dobro osećati ako ne pokušate još jednom.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme na polju zdravlja, generalno možete da budete skloni upalnim i bolnim stanjima na ovom polju danas.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti neke lepe vesti vezane za poslovno polje i da ćete imati priliku da proslavite uspeh koji ste ostvarili. Pred vama je jako povoljan dan.

LJUBAV: Uživate u romantičnoj atmosferi koju imate sa osobom koju volite. Pored nje se osećate jako dobro. Spremni ste da budete maksimalno posvećeni jedno drugome.

ZDRAVLJE: Hormonalne smetnje su moguće kod vas pa je važno da povedete računa o zdravlju... Posetite ginekologa radi redovne kontrole za svaku slučaj u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Dolazite do mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i veoma ste zadovoljni zbog toga. Pred vama je povoljan dan u kojem vam se nove šanse za posao samo otvaraju jedna za drugom.

LJUBAV: Možete da očekujete dobru situaciju na polju emocija. Uživate u nežnostima koje delite sa novim partnerom. Spremni ste da se maksimalno prepustite osećanjima.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Potrudite se da vreme organizujete tako da vam uvek ostane neki slobodan trenutak u kojem možete da vežbate i da se posvetite sebi.

JARAC

POSAO: Mogući su neočekivani troškovi kod vas, pa povedite računa o organizaciji svojih finansija. Vreme je da ozbiljnije razmislite o mogućim promenama radnog mesta.

LJUBAV: Niste sasvim zadovoljni stanjem u svom braku ali niste spremni ni da se razvedete. Nalazite se u nedefinisanom stanju i trebaće vama dosta vremena da na neku stranu prevagnete.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom su mogući kod vas. Povedite računa ako ste već imali neke tegobe na ovom polju. Tokom današnjeg dana su vam i zubi osetljivi.

Pare, novac, zarada, dinari, dinar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana sklopiti neke nove poslovne kontakte koji će vam kasnije biti značajni. Spremite se za poslovne promene.

LJUBAV: Rešili ste da uđete u novu vezu i nadate se da će taj odnos imati perspektivu u budućnosti. Ako već imate brak ili dužu vezu, očekuje vas lepo popodne sa partnerom.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su mogući kod vas. Moguće je da vam je nervni sistem generalno osetljiv kao i da ste podložni zdravstvenim problemima zbog stresa.

RIBE

POSAO: Niste uspeli da ispunite ono što ste obećali sami sebi i zbog toga ste na neki način malo razočarani. Dajte sebi vremena da vam se neke stvari iskristališu i jasnije prikažu.

LJUBAV: Bez većih promena na polju ljubavi kod vas sada. Deluje da ste više posvećeni nekim drugim stvarima i da ne tragate za poznanstvima. Spremni da odmorite od potrage za ljubavlju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da bude povišen kod vas. Generalo vas očekuju problemi koji bi mogli da budu vezani za višak masnoće u organizmu.