Hrana, slatkiši
Profimedia.rs
Hrana, slatkiši

Profimedia.rs

 Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Zadovoljni ste ishodom obavljenog posla i osećate se dobro jer smatrate da ste velikim delom vi zaslužni za uspeh. Spremni ste da svima pokažete da ste ponosni na svoj rad.

LJUBAV: Voljena osoba se oslanja na vas i kada joj je dobro ali i kada ima neke probleme. Vi ste njena prava podrška. Možete da očekujete veoma povoljan dan za emocije.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid relaksacije. Posvetite se sebi danas. iskoristite nedelju kako biste se maksimalno udaljili od svih stresova i nađite trenutak u kojem ćete uživati.

BIK

POSAO: Ne dobijate dovoljno poštovanja od svojih saradnika i to počinje da vam smeta veoma mnogo. Niste zadovoljni situacijom na ovom polju i razmišljate o promenama.

LJUBAV: Očekuju vas neke emotivne promene. Moguće je da jednostavno nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu. Imate utisak da postoje neke stvari koje ona skriva od vas.

ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali i umorni. Iskoristite današnji dan kako biste se naspavali. Nemojte da se opterećujete obavezama i izbegavajte preterano naprezanje i veliku aktivnost.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Radite na tome da svoje ideje na neki način realizujete. Pred vama je dan u kom će vaša kreativnost biti na ceni. Spremni ste da date sve od sebe kako bi posao unapredili.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate prepirke oko nekih svakodnevnih stvari koje vas nerviraju. Preporuka je da smanjite tenziju. Potrudite se da pravite više kompromisa.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su mogući kod vas. Pazite šta jedete. Moguće je da ćete biti podložni stomačnom virusu i sličnim tegobama pa povedite računa o tome.

RAK

POSAO: Moguća je manja rasprava sa osobom sa kojom sarađujete. Međutim, nećete imati neke veće probleme. Pokažite da ste spremni da date sve od sebe da se stanje reši.

LJUBAV: Situacija na polju ljubavi je stabilna i zadovoljni ste odnosom koji imate sa svojim partnerom. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete novo poznanstvo ako ste sami.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama. Današnji dan vam nije sjajan kada je u pitanju polje zdravlja i moguće je da ćete biti skloni nekim manjim tegobama pa se pazite.

LAV

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza i potrebno je da date sve od sebe kako biste ih završili u predviđenom roku. Potrudite se da napravite što bolju organizaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni pred vama je period u kom ćete najverovatnije imati mnogo novih dešavanja. Spremni ste da flertujete i da širite krug svojih poznanika i udvarača.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala. Važno je da pazite na svoje zdravlje i da se potrudite da ojačate imunitet. U narednom periodu proverite krvnu sliku za svaki slučaj.

DEVICA

POSAO: Nema naznaka za veće poslovne promene, očekuje vas generalno mirno stanje. Nećete imati ni previše obaveza. Spremni ste da se odmorite i da uživate u vikendu.

LJUBAV: Na polju ljubavi možete da očekujete priliku za flert sa jednom osobom koja će vas svojim pristupom očarati. Nemate problem sa tim da joj otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom su mogući kod vas. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti, da budete dovoljno na svežem vazduhu i da dovoljno spavate.

umor, glavobolja

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuju vas važne promene tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete dobiti neke lepe vesti koje se tiču mogućeg proširenja posla.

LJUBAV: Još uvek tragate za onom pravom! Pred vama je dug put do poznanstva sa osobom sa kojom ćete provesti svoj život. Možete da očekujete da ćete imati neki prolazan flert.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Pazite na svoju telesnu težinu jer ćete u narednom periodu biti skloni gojenju više nego inače. Izbegavajte slatkiše i nezdravu hranu.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vaša motivacija nije baš na najboljem nivou i da imate neke probleme po tom pitanju. Danas je nedelja i potrudite se da se odmorite, sutra će biti bolji dan.

LJUBAV: Postali ste prilično pasivni u kontaktu sa voljenom osobom. Iz njenog ugla deluje kao da ste počeli da gubite interesovanje. Nastupa privremena kriza u vašem braku.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Podložni ste prehladi, infekcijama, virusima ili gripu. Posetite vašeg lekara radi pregleda i saveta kako biste uspeli da rešite tegobe.

STRELAC

POSAO: Moguće je da vam očekivanja na ovom planu nisu sasvim ispunjena i da ozbiljno razmišljate o promeni posla. Imate utisak da ne možete da napredujete tu gde ste.

LJUBAV: Niste baš sigurni u svoje emocije i imate problem da po tom pitanju dođete do stabilizacije i važnih odluka. Moguće je da vam je potrebno više vremena da se saberete.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen kod vas usled stresa koji osećate svakodnevno. Potrebno je da se posvetite unutrašnjem miru, meditaciji i tehnikama koje vam prijaju.

Doručak, hrana, obroko, jelo

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani pa lako možete da pravite greške na poslovnom planu. Pred vama je malo teži dan. Izbegavajte važne poslovne sastanke u ovom periodu.

LJUBAV: Osećate se dobro kada ste sa voljenom osobom i planirate da uskoro pokrenete temu vezanu za brak i porodicu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i lepim promenama.

ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas pa vam dan nije povoljan za preteranu aktivnost. Posvetite se odmaranju i drugim potrebama koje imate.

VODOLIJA

POSAO: Pokušavate da dođete do nekih informacija koja vam za posao mogu biti od velikog značaja. Danas nećete praviti drastične promene pa nemojte previše da se opterećujete.

LJUBAV: Nemojte da očekujete velike promene na polju ljubavi jer vam one danas ne dolaze. Pred vama je prilično miran dan. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Izdvojite više vremena za sebe danas i bolje ćete se osećati. Nije vam povoljan dan za naprezanje pa izbegavajte teške poslove sada.

RIBE

POSAO: Imate dobre namere prema svojim kolegama i trudite se da sa svima zadržite dobar odnos. Očekuje vas povoljan dan za posao, nećete imati bilo kakve stresove i brige.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje. Možete da očekujete veoma zanimljivu i veoma pozitivnu situaciju na ovom planu! Ako već imate partnera, on vam pokazuje ljubav.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo zglobova je naglašen kod vas. Možete biti skloni manjim povredama, istegnućima, uganućima i tome sl. Pazite se ako se bavite sportom.