Horoskop za 17. decembar: Danas je dan za promene!

www.astrousluge.com/R.J. | Razbibriga 2018-12-14 16:36:06 2018-12-14 16:36:06

Ovan neka proveri dioptriju, Rak sprema iznenađenje za partnera

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pad koncentracije koji vam se dešava ne mora drastično da utiče na vašu poslovnu situaciju. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne donosite važne odluke i ne ulazite u nove rizike.

LJUBAV: Niste sigurni da li želite da ostanete sa trenutnim partnerom... Potrebno vam je neko vreme da razmislite o svemu. Ako ste slobodni nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivim očima bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Moguće je da je došlo vreme da proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Očekuje vas dosta obaveza danas i neće vam baš biti lako da sami sve završite bez greške. Potrudite se da budete otvoreni prema vašim saradnicima ako vam treba pomoć.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u nekom vatrenom znaku, uskoro ćete uspeti da je osvojite svojim prirodnim šarmom i harizmom. Dolazi povoljno vreme za promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom bi mogli da vas prate u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti generalno podložni i osećaju horničnog umora ali i hroničnoj nervozi.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete pomoć po pitanju posla koji vam je potreban. Uspećete da ostvarite pomak na ovom polju sada kada to skoro niko od vas ne očekuje.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i prija vam pažnja koju dobijate. Niste se još odlučili da li želite vezu ili ne. Pred vama je faza u kojoj možete biti u avanturi prolaznog tipa.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv i možete imati neke manje zdravstvene probleme na tom polju. Povedite računa o unosu magnezijuma. Nemojte da se naprežete i forsirate previše.

RAK

POSAO: Pred vama je prilika da napredujete i da dođete do bolje pozicije- one koju ste uvek zamišljali. Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Osećate se odlično pored svog partnera. Spremni ste da mu pokažete koliko vam je stalo do vaše veze i spremate mu neko iznenađenje. Ako ste slobodni, očekuje vas nov flert.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući pa se potrudite da ne dižete težak teret danas i da generalno izbegavate bilo kakvo veće naprezanje. Vreme je da se malo i odmorite.

LAV

POSAO: Nema razloga za brigu na polju posla. Sve vam protiče u najboljem redu i ne postoji ništa što bi moglo da vas poremeti. Možete da očekujete da će poslovi da vam idu stabilnim tokom.

LJUBAV: Želite da provedete više vremena sa osobom koju volite i danas ćete se potruditi da tako i bude. Spremni ste da pokažete svom partneru koliko vam je stalo do njega.

ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost u predelu vrata i ramena. Lagane vežbe istezanja i razgibavanja bi vam i te kako značile da na dobar način započnete današnji dan.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete malo teži dan tokom kog nećete uspeti baš da realizujete sve što ste želeli. Pred vama je faza u kojoj ćete imato brojne poteškoće na poslovnom polju.

LJUBAV: Nezadovoljni ste i ne dopada vam se stav koji vaš partner pokazuje. Pitate se da li ste sve vreme samo bili u zabludi u vezi njega i karaktera koji vam je pokazivao ranije.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć. Ne osećate se baš dobro i današnji dan vam je generalno teži. Potrudite se da povećate unos vitamina i da odmarate više kako bi se bolje osećali.

VAGA

POSAO: Razmišljate o godišnjem odmoru ili manjoj distanci od posla koja vam je neophodna. Preopteretili ste se u prethodnom periodu i sada vam i najsitnije obaveze teško padaju.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za promene je pred vama! Možete da očekujete uzbudljivu situaciju kada je u pitanju polje ljubavi. Nova osoba u vama budi jake emocije.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije! Možete da očekujete da ćete na ovom polju ostvariti potpunu stabilizaciju i da ćete veoma lako doći do rešavanja problema. Povoljan vam je dan.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o tome da promenite poslovno okruženje jer se ne osećate dobro tu gde ste trenutno. Pred vama je period u kojem ćete dobiti pozitivne mogućnosti za poslovni napredak.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv kontakt sa osobom koja vam se dopada. Ona će vam staviti do znanja da je zainteresovana za vas takođe. Pred vama je povoljna faza za ljubav.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku bi mogli da vas muče u narednom periodu. Potrudite se da povedete više računa o svojoj ishrani i da se pozabavite malo ozbiljnije svojim zdravljem.

STRELAC

POSAO: Možete da uživate u danu tokom kojeg nećete imati preveliki broj poslovnih obaveza. Pruža vam se prilika da se odmorite i da predahnete od posla. Uzmite slobodan dan.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koju ste nedavno upoznali uspećete da u njenim očima ostavite jako dobar utisak o sebi. Ako već imate partnera, lepo se slažete sa njim.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura bi mogla da vam stvara manje probleme. Potrudite se da povedete više računa o sebi i svom zdravlju. Obavezno posetite lekara ako ima nekih nestabilnosti.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste planirali da se bavite poslom koji ste nasledili od nekoga iz porodice pred vama je uspešan period. Možete da očekujete da će sreća da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Osećate se sigurno pored voljene osobe i lepo vam je kada ste zajedno. Možete da se nadate dobroj situaciji na polju ljubavi. Spremni ste i za neke ozbiljnije korake u budućnosti.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa bešikom su mogući kod vas. Podložni ste upalama, prehladama i sličnim problemima. Ako primetite bilo kakve tegobe obavezno se javite vašem lekaru.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate ostvarenju planova koje ste imali. Generalno vas očekuje povoljan period. Na poslovnom polju ćete doći do ciljeva koje ste sebi zacrtali.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja za vas predstavlja nešto posebno se pokrenula u jednom jako dobrom pravcu. Spremni ste da joj otvorenije pokažete svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć kod vas. Današnji dan vam nije sjajan za polje zdravlja, a pogotovo vam smetaju cigarete. Možete da očekujete da ćete imati probleme sa disajnim putevima.

RIBE

POSAO: Pred vama je mogućnost da ostvarite bolju zaradu i potrebno je samo da prihvatite okolnosti koje vam se nude. Možete da očekujete da ćete dobiti neke lepe vesti danas.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete dobiti puno pažnje od osobe koja je na neki način popularna u svom okruženju. Spemni ste da joj pokažete da ni vi niste ravnodušni prema njoj.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude osetljiva u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj su vrlo naglašeni mogući problemi sa hormonima.

Expand player
Pogledajte više