Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Svesni ste svoje velike odgovornosti ali sa druge strane smatrate da morate da postupite na prvom mestu moralno i ispravno. Zbog toga zaslužujete poštovanje ostatka kolektiva.

LJUBAV: Želite da pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada iako su okolnosti komplikovane. Moguće je da niste ni sami sigurni da li biste smeli da budete otvoreni.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati karijes ali i neke probleme sa desnima, sklonost ka paradontopatiji je naglašena kod vas.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Imate mnogo ideja ali malo vremena da se posvetite razvoju novog posla jer imate obaveze na drugoj strani. Pred vama je perriod u kojem ćete biti veoma zauzeti raznim poslovima.

LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi i niste nikako spremni za novu vezu. Potrebno vam je vreme da se malo opustite i da uživate u životu. Niste spremni da se opet za nekoga vezujete.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Možete imati manje probleme sa zdravljem u narednom periodu. Očekuje vas nestabilna situacija na ovom polju pa budite oprezni.

BLIZANCI

POSAO: Spremni ste da konačno krenete putem uspeha na polju posla. Očekuje vas veliko napredovanje! Možete da se nadate uspehu koji ste duže vreme priželjkivali za sebe.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano ljubomorni i nepoverljivi prema voljenoj osobi, napravićete veliku tenziju u vezi. Pred vama je period u kojem će biti potrebno da povedete računa o ponašanju.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva i zato je jako važno da vodite računa o svojoj ishrani. Možete imati probleme zbog usporenog metabolizma. Unosite više tečnosti.

RAK

POSAO: Pokušavate da završite sve obaveze na vreme ali vam nije lako da ostvarite sve ono što ste isplanirali jer vam neke sitne smetnje stalno dolaze. Moguće je i da nemate dobar odnos sa kolegama.

LJUBAV: Želite da vam se desi neka nova ljubavna priča ali ste se nekako zatvorili u sebe. Potrebno je da menjate svoj stav ako želite da nađete adekvatnu osobu za vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijskim reakcijama. Pred vama je nepovoljan dan tokom kojeg će vam zdravlje biti osetljivo. Bilo bi dobro da posetite lekara.

Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Važno vam je da sve što imate u planu završite na vreme kako biste kasnije mogli da se posvetite drugim stvarima. Pred vama je dan u kojem nećete imati previše obaveza.

LJUBAV: Moguće je da ste nezadovoljni trenutnim stanjem ali jednostavno ne vidite izlaz. Pokušajte da razmišljate pozitivnije. Uvek postoji način da se stvari reše ako imate volje.

ZDRAVLJE: Problemi sa želucem su naglašeni kod vas. Moguće je da vas muči i gorušica. Povedite računa o svojoj ishrani a posavetujte se i sa lekarom oko rešenja.

DEVICA

POSAO: Nećete imati puno poslovnih obaveza. Pred vama je prilika da se opustite i da neko vreme posvetite samo sebi. Današnji dan vam u svakom slučaju nije povoljan za posao.

LJUBAV: Dopada vam se flert sa jednom osobom ali još niste spremni da joj pokažete svoje namere. Pred vama je faza u kojoj ćete biti neodlučni po pitanju emocija.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje krvne sudove. Mogući su problemi vezani za krvotok, cirkulaciju. Pored toga, tokom današnjeg dana se možete osećati nekako malaksalo i umorno.

VAGA

POSAO: Nemate čega da se plašite. Kočnice su sada samo u vašoj glavi, a na poslovnom planu je stanje jako dobro. Pred vama je prilika da rešite neke važne obaveze koje čekaju na vas.

LJUBAV: Kada budete definisali šta želite biće vam mnogo lakše. Sve dok ste neodlučni nećete biti zadovoljni. Poslušajte svoje srce i intuiciju. Imate jak unutrašnji glas.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe na ovom polju.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ste napravili neki pogrešan obračun ili ste imali očekivanja koja se nisu ispunila. U svakom slučaju neka sitna greška tokom današnjeg dana može da vas košta.

LJUBAV: Niste spremni za razgovor sa voljenom osobom jer ni sami niste sigurni šta želite od vaše veze. Izbegavate suočavanje sa partnerom jer niste spremni da se suočite sa sobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima koji bi kod vas mogli da budu osetljivi u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Nonšalatni ste i prema poslu se ophodite bez ikakve strepnje i brige. Verujete da će sve ispasti jako dobro. Ipak, ne biste smeli sve svoje obaveze da prepuštate drugima.

LJUBAV: Imate veliko samopouzdanje i spremni ste da osvojite osobu koja vam se dopada. Uspećete u svojoj nameri! Ako ste već u braku možete da očekujete dobro slaganje sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima pa povedite računa o tome. Ako ste već imali neke tegobe vezane za štitnu žlezdu onda vam svakako uskoro dolazi vreme za redovnu kontrolu.

JARAC

POSAO: Želite da preuzmete inicijativu i da pokrenete neke promene vezane za vaše poslovno okruženje. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da menjate stvari.

LJUBAV: Imate utisak da je voljena osoba postala preterano inertna i da vaš odnos zapada u dosta veću krizu nego ikad do sad. Niste zadovoljni situacijom koju imate u vezi.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas prati tokom dana. Generalno ste sada prilično osetljivi, priuštite sebi dovoljno vremena za odmor i nemojte da se naprežete previše.

Glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Nagle promene na polju finansija vam se mogu desiti. Izbegavajte kockanje i bilo kakve rizike. Potrudite se da se danas bavite samo osnovnim poslovnim obavezama.

LJUBAV: Važno je da se potrudite da se prilagodite voljenoj osobi ako želite da zadržite vašu vezu na dobrom putu. Ako ste slobodni, očekuje vas važno poznanstvo u bliskom okruženju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani ako želite da imate dobro stanje na polju zdravlja. Dosta problema vam zapravo potiče iz loših navika koje imate na ovom planu.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu imati priliku da prođete kroz neka nova iskustva. Potrudite se da iz svakog novog izazova nešto korisno naučite.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam unese mnogo pozitivne energije u život. Spremni ste za novu ljubav u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom srcu. Ako ste do sada imali bilo kakve tegobe sa kardiovaskularnim sistemom one bi se u narednom periodu mogle pogoršati.