Bikovi imaju problem sa krvnom slikom, a ovaj znak ostvaruje sjajnu zaradu na poslu

www.astrousluge.com | Razbibriga 2018-07-21 13:27:09 2018-07-21 13:27:09

Lavove očekuje burna situacija na ljubavnom polju, a Device finansijski dobitak.

Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas srećan period. Moguć je godišnji odmor. Ako ipak radite, nemate nikakve brige na ovom planu i prati vas dosta slobodnog vremena- i manjak obaveza.

LJUBAV: Vaša strastvenost i impulsivnost sada dolaze do izražaja ali u pozitivnom smislu. Moguće je da vas partner obožava i da prema vama oseća veliku dozu poštovanja.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju ovaj segment vašeg života. Sve je u najboljem redu.

BIK

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza pred sobom i zbog toga se osećate nekako pritisnuto i ograničeno. Moguće je da vam je teško da izađete na kraj sa svim okolnostima.

LJUBAV: Svakodnevnica vam je ispunjena ljubavlju i pažnjom od strane voljene osobe ali vas to nekada malo i umara. Čini vam se da je ona preterano posvećena vama.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom su naglašeni tokom današnjeg dana. Moguće je da imate nedostatak gvožđa. Posavetujte se sa vašim lekarom i uradite redovne nalaze.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan, bićete rasterećeni i nećete imati neke veće obaveze ili brige vezane za posao. Možete da se nadate da će vas tokom današnjeg dana pratiti faktor sreće.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni analizi osobe koja vam se dopada. Moguće je da malo i preterujete sa tim. Prepustite se. Uživajte u emocijama koje su vas preplavile.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Osećate se odlično u svojoj koži i ne postoji ništa što bi moglo na bilo koji način da vas opterećuje. Uživajte u lepom danu.

RAK

POSAO: Spremni ste da se upustite u velika ulaganja jer verujete da ćete jedino tako ostvariti uspeh na polju privatnog posla. Možete da očekujete povoljan dan za sastanke.

LJUBAV: Očekuje vas značajan razgovor sa voljenom osobom tokom kog ćete odlučiti o zajedničkoj budućnosti. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da uđete u zajednički život.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. Moguće je neko manje trovanje hranom ili stomačni virus. Povedite računa o svojim navikama, odmarajte i potrudite se da unosite dovoljno tečnosti.

LAV

POSAO: Puni ste energije i osećate se nekako silovito, kao da baš ništa ne može da vam stane na put. Moguće je da ćete u svom naletu energije imati potrebu da se dokazujete više nego pre.

LJUBAV: Spremni ste da se upustite u konkretnu akciju bez mnogo razmišljanja. Strasti su vam donekle pomutile razum. Možete da očekujete burnu situaciju na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Glavobolja je moguća kod vas. Današnji dan vam je generalno teži za polje zdravlja. Možete da očekujete povratak nekih simptoma ili tegoba iz prošlosti.

DEVICA

POSAO: Značajan finansijski dobitak će vam svakako popraviti raspoloženje. Odličan je dan za posao! Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u kojima ćete lako dolaziti do razrešenja.

LJUBAV: Trezveno razmišljate i znate šta želite. Moguće je da ste već i dobili sigurnost kojoj ste težili do sada. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo koje će voditi do ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Preporuka je da proverite stanje hormona. Moguće je da imate neki manji disbalans na tom planu koji može da vam stvara probleme generalno. Posetite lekara.

VAGA

POSAO: Imate velika očekivanja i na svoj posao gledate kroz ružičaste naočare. Vreme je da se ipak malo prizemljite. Moguće je da neke planove ne možete da ostvarite tako lako.

LJUBAV: Velikodušni ste prema voljenoj osobi. Kada je ljubav u pitanju ne žalite i dajete sve od sebe do maksimuma.Spremni ste da uradite sve kako bi vaš partner bio istinski srećan.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica ili problemi vezani za nizak pritisak, pad energije i tome sl. Moguće je da vam nedostaje sna i da ste preterano umorni. Nađite vreme za opuštanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Trudite se da pokažete koliko ste ambicioznii da dokažete da vaše ideje ne bi trebale da imaju konkurenciju. Možete da očekujete pozitivne promene na polju posla.

LJUBAV: Dopada vam se odoba koju ste sreli na nekom javnom mestu i sa kojom možete imati zanimljiv flert. Pred vama je faza zanimljivih emotivnih promena koje dolaze neočekivano.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju bilo kakvi problemi. Možete da računate na solidno stanje. Energični ste i prija vam fizička aktivnost i vežbanje.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete od strane nekog prijatelja dobiti pomoć vezanu za posao. Preporučuje se saradnja sa vazdušnim znacima sa kojima možete imati odlično razumevanje.

LJUBAV: Opušteni ste i sa voljenom osobom imate iskren, prijateljski odnos. Nemate šta da krijete. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti veoma lep i pozitivan.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da računate na odlično stanje. Ukoliko ste imali neku intervenciju, sledi vam veoma povoljan period za oporavak.

JARAC

POSAO: Moguće je da ste vi sada u ulozi šefa, autoriteta i da delujete prilično strogo prema svojim podređenima. Pred vama je faza u kojoj se mpže stvoriti negativna radna atmosfera.

LJUBAV: Kao da ste partneru nametnuli niz pravila koje mora da poštuje. Pokušajte makar malo da se opustite pored njega. Nemojte ljubav da shvatate sasvim kao obavezu.

ZDRAVLJE: Hronični problemi bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana. Potrudite se da odmarate i da ne opterećujete svoja leđa i kičmu, koja vam je najosetljivija tačka.

VODOLIJA

POSAO: Pomoć od osobe iz inostranstva vam ponovo dolazi i znate da je u pitanju neko na koga se možete osloniti. Pred vama je povoljna atmosfera za rešavanje poslovnih problema.

LJUBAV: Prija vam sloboda, ali vam prija i pažnja koju dobijate od jedne osobe. Niste sigurni u kom pravcu ćete krenuti. Moguće je da sada balansirate između vaših odluka.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom i budite aktivni. Prijaće vam da malo poboljšate svoju kondiciju i da se vratite u dobru formu. Pred vama je faza u kojoj će vam fizička aktivnost prijati.

RIBE

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na ovom planu i smatrate da ste mnogo toga postigli u veoma kratkom vremenskom periodu. Možete da očekujete stabilizaciju na poslovnom polju.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vage, možete da očekujete dobar odnos sa njom. Pred vama je faza u kojoj lako možete doći do početka ozbiljne emotivne veze.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege. Mogući su manji problemi vezani za vaš urogenitalni trakt. Ako ste već imali neke tegobe na tom polju, sada bi se mogle zakomplikovati. Posetite lekara.

Expand player
Pogledajte više