Maja Marijana
Rajko Ristić/Alo!
Maja Marijana

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ona je postala popularna pod umetničkim imenom, a malo ko zna da je njeno pravo ime i prezime Marijana Radovanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je rođena 1972. godine u Beogradu i ima dve ćerke. Stariju ćerku, Anđelu, dobila je u braku sa Željkom Stefanovićem, a mlađu, Milicu, iz vanbračne zajednice sa Mladenom Šmakićem.

Pre nekoliko godina domaća javnost ostala je u šoku kada je u medije dospela informacija da je Maju bivši muž Mladen Šmakić istukao, zbog čega ga je prijavila policiji.

"Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila", izjavila je tada Maja Marijana u policiji.

Maja Marijana

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Maji su, kako je pisano, konstatovane lakše telesne povrede u Urgentnom centru, a ona je rešila da Šmakića ne prijavi za nasilje.

Nakon toga Maja Marijana medijima nije htela da potvrdi ovu priču, ali je apelovala na žene da ne trpe nasilje. Sa druge strane, Mladen je demantovao da je bio nasilan prema pevačici.

Nakon svega desila se nova neprijatnost. Šmakić je pokazao svoju agresivnu stranu i prema pevačicinom prijatelju, a tada je definitivno rešila da ga ostavi. On se prvo posvađao sa pevačicom, pa je u besu krenuo da psuje Majinog prijatelja, a u jednom momentu ga je i šutnuo.

"Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznavajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku", rekla je tada Maja Marijana.

Maja Marijana ćaska sa koleginicom

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Oni su ostali u dobrim odnosima i posle razlaza, a krajem prošle godine uslikani su zajedno na koncertu Dragana Kojića Kebe.

"Mladen i ja poslovno sarađujemo. Svoje račune plaćam sama i nemam želju ni potrebu da se pravdam za bilo šta, što druge ne ugrožava", rekla je Marijana posle tog koncerta.

Maja Marijana, Mladen Šmakić

E-Stock/Danijel Milutinović

Maja Marijana, Mladen Šmakić, Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Maja danas uživa sa svojim ćerkama, i dalje se bavi muzikom ali je retko viđamo. Međutim, ono što ćete sigurno zapaziti jeste da se ona ništa nije promenila nego da je čak sve lepša i lepša.

Evo kako Maja danas izgleda: