I DANAS GA SVI ZOVU BUDA! Sećate li se Budimira Trajkovića i njegovog ljubavnog života na filmu? Evo gde je i čime se bavi danas! (FOTO)

Više se ne bavi filmom.

Budimir Trajković
Foto: YouTube/Printscreen

Nema više tinejdžerskih muka, neizdrža, nesigurnosti, glasa Irfana Mensura, ali su naočare i dalje tu, jer ne može sve Budimirovo nestati. Čovek se zove Predrag Bolpačić, međutim verovatno su ga više puta u životu nazvali Buda nego Peđa, a i on se potrudio da ga široke mase nikako drugačije ne upamte.

Bolpačić je sa 17 godina odigrao naslovnu ulogu u "Ljubavnom životu Budimira Trajkovića", pojavio se nakratko u "Nije nego", a onda odlučio da ode na visokoj nozi, upiše saobraćajni fakultet i zauvek napusti glumu sa stoprocentnim učinkom iza sebe. Malo se zna šta je bilo posle toga, bilo je vesti da je preživeo tri infarkta, ova slika je od pre 7-8 leta, a danas ima otprilike 61 godinu i najbitnije je da je i dalje među nama, čulo bi se da je suprotno.

Mnogi mrcvare godinama, decenijama, zna se šta bi dali za sekund više pred kamerom i nikako da nešto pokažu, a on još pre punoletstva probao, video da zna, odradio, nastavio dalje. Gospodin Predrag Bolpačić, alijas Buda Trajković.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi