Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan
Printscreen Youtube

 

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan

Printscreen Youtube

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen Youtube

Nakon što joj je Arkan sam priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa njihovo četvoro dece

Željko Ražnatović Arkan je pre braka sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, bio oženjen Natalijom. Ona ga je napustila posle saznanja da su se pojavile emocije između njega i tada mlade pevačice Cece.

Goran Jevtić izbačen!

AUTOR: Novosti/D.S. DATUM I VREME: 04.10.2019. 18:05 - 04.10.2019. 20:12 Jevtić je bio u stalnoj postavi te predstave za decu glumac, Goran Jevtić, Foto: Alo!/Dejan Briza Posle presude glumcu Goranu Jevtiću, koji je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora zbog seksualnog uznemiravanja maloletnika, pozorište Boško Buha donelo je odluku po kojoj je on sklonjen iz predstave "Aladinova čarobna lampa".

Nakon što joj je Arkan sam priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa njihovo četvoro dece.

Natalija i Vojin Ražnatović

Instagram printscreen

Natalija i Vojin Ražnatović, Foto: Instagram printscreen

Iako su u to vreme svi krivili Cecu za njihov rastanak, Arkan je takve komentare oštro osudio, tvrdeći da pevačica nije imala nikakve veze sa tim.

- Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao - otkrio je 1996. godine Arkan za srpske medije.

Pročitajte još:

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Komentari (1)

jauk a ne pesma

05.10.2019 05:49

a ovo je Karic prvi jelenin muz kog je varala, te zbog toga bila išutirana iz kuće Karića ,za kog se udla iz žalosti za ubijenim verenikom malom secikesom po rečima moćnog njeog taje. https://www.youtube.com/watch?v=7LBzEdds8MM Venčanje CRKVENO . Posto crkva ne dozvoljava preljubu ona je posle šuta prešla u ateiste da moze da se ... slobodno. I na svadbio je obucena kao prostitutka. Jedina gola medju obučenima.