Kalan Malvi
Youtube/Printscreen
Kalan Malvi

Youtube/Printscreen

Kalan Malvi, Foto: Youtube/Printscreen

"Nestašne godine" bile su gledana, uzbudljiva tinejdžerska sapunica, koju su devedesetih pomno pratile mnoge generacije.

Australijska serija prikazuje život srednjoškolaca u jednoj gimnaziji, njihovih porodica i profesora. Emitovana je od 1994. do 1999. i bila je najpopularnija serija ne samo u svetu već i u Srbiji. Mnogim glumcima je nakon snimanja karijera krenula uzlaznom putanjom, a jedan od najomiljenijih likova bio je Bogdan Dražić Drezik, kojeg je tumačio Kalan Malvi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Heartbreak High Fans (@heartbreakhighfans) on Jun 16, 2019 at 1:45pm PDT

On danas igra u holivudskim blokbasterima - "300: Uspon carstva", "Kapetan Amerika: Zimski vojnik" i "Betmen protiv Supermena: Zora pravde". Interesantno je da je u seriji "Power" igra srpskog narko-bosa Milana, koji je iz hobija kanibal i puši "drinu".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Callan mulvey (@mulvcallan) on Aug 5, 2018 at 2:28am PDT

Ovaj tridesetdevetogodišnji glumac godinama se zabavljao s Larom Koks, partnerkom iz serije, a danas je oženjen Rejčel Tomas, s kojom ima ćerku. Doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 2003. godine - čak sat vremena čekao je da ga oslobode iz automobila, a doktori su morali da mu ugrade 17 titanijumskih pločica kako bi mu sanirali povrede glave i vilice, ali nažalost ne vidi na jedno oko.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Holland Diaz (@hollanddiaz) on Aug 17, 2019 at 9:25am PDT