TOMO, TI LI SI? Bivši predsednik nije više u Srbiji! Sada se bavi ozbiljnim poslom i plan koji kuje tiče se svih nas!

Nikolić se duže vreme nije pojavljivao u medijima.

Tomislav Nikolić
Tomislav Nikolić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je u Pekingu sa potpredsednikom kompanije TBEA Jinom Ksianfengom o mogućnosti izgradnje termoelektrana na gas u Srbiji, od kojih bi prva bila u Kragujevcu.

DANAS SE VRAĆA OSMEH NA LICA GRAĐANA SRBIJE Budućnost je stigla - Vučić sa ponosom pred narod izneo VAŽNU INFORMACIJU!

Nikolić je tokom Drugog foruma "Pojas i put" rekao da u Srbiji postoji mogućnost za realizaciju projekta izgradnje termoelektrane na gas u Kragujevcu, ali i u drugim gradovima, saopštio je danas Nacionalni savet.

"Srbija, kao i Kina, želi da učini sve da se stepen zagađenosti životne sredine minimalizuje. U svakom poslu sa kineskim kompanijama Srbija želi da obezbedi obostrani interes, a mislim da je ovo jedan od takvih projekata", rekao je Nikolić.

SAD ĆEŠ TI DA ME BIJEŠ?! Izbio skandal u studiju za vreme reklama! Šapić i Jeremić na korak od tuče - prštale uvrede, zamalo proradila prangija!

 

Potpredsednik kompanije TBEA rekao je da je ta kompanija izgradila mnogo termoelektrana na gas u Kini.

"Naša kompanija maksimalno podržava Vladu Srbije u pogledu ideje izgradnje termoelektrana na gas u Srbiji", kazao je Ksianfeng.

Tomislav Nikolić
Tomislav Nikolić, Foto: Tanjug

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Adam
  15/05/2019 - 13:53
  Kada sagradimo termoelektrane videćemo da nemamo gas.
 • Korisnik: Dr Miggyy
  15/05/2019 - 07:41
  To što Toma Nikolić-diploma nije u Srbiji nije strašno. On u Kini uči jezik i kada ga savlada završiće fakultet i pošteno će zaraditi i dobiti diplomu. Ako to mu nije uspelo u Srbiji, uspeće u Kini. S obzirom da se dugo zadržao u Kini, on tamo sprema svoju "Tomovaču", bojim se da pred pijanim profesorima neće uspeti da polaže ispite. Šta je tu je, nema i pare i jare? Ako u tom pokušaju ne uspe, uspeće u gradnji elektrane na vetar ili niz vetar, kako mu kaže "politički sin".
 • Korisnik: raska
  14/05/2019 - 21:20
  Pa zar Srbija nema nikog boljeg po pitanju energetike? Tomo zna valjda da zamene pregorenu sijalicu. I sa cijim parama je postao biznismen?
 • Korisnik: koja
  14/05/2019 - 19:30
  strasno.......tako nam i treba, kad smo dopustili da nam otimaju
 • Korisnik: ћикула
  14/05/2019 - 18:24
  Kakaв Тома неписмени какви бакрачи, видите ви коме је Вучић био заменик? Срамота је за Србију што јој је Николић био председник. Прави вођа и ауторитет је Вучић, да, колико оно Николић отвори фирми прими страних председника и био у гостима страним државама? Научи ли енглески, лако је купити диплому, али тешко је научити, а нарочито њему. Вучић је цар, а Тома лопов.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi