KUD SE DEDE BOJAN MILANOVIĆ? Bio je popularan u Srećnim ljudima, pamtimo ga kao zavodnika sa dugom kosom kako jaše konja! Evo gde je sada! (VIDEO)

Pamtimo ga kao zavodnika žena, sa dugom kosom kako jaše konja i peva ubitačne balade svojim moćnim vokalom

Bojan Milanović
Bojan Milanović, Foto: screenshot Youtube

Ovog čoveka se možda sećate po njegovim ultra hitovima "Katarina" ili "Ne pali svetlo", verovatno ne biste znali da nabrojite nazive njegovih albuma.

Bojan Milanović je tokom devedesetih objavio četiri albuma, osvajao je nagrade na festivalima MESAM i Beogradsko proleće, pojavio se i u epizodi "Srećnih ljudi", a zatim je nestao iz javnog života.

Važio je za jednog od miljenika vlasti devedesetih, a u ilegalu se povukao, 5. oktobra 2000-e.

Bojan Milanović je rođen u Šidu 1961. godine. Na sceni se pojavio 1989. na festivalu MESAM sa pesmom "Ponesi me na krilima", a tri godine kasnije je sa pesmom "Želeo bih" nastupio na festivalu u Budvi. Iste godine na MESAM-u nastupa sa pesmom "Ciganka", a na „Beogradskom proleću" dobija nagradu i publike i žirija za pesmu „Kad duša zamire“. Svoj debi album izdao je za hrvatsko tržište 1989-e – "Zagrizi me jako, najjače". Drugi album "Želeo bih" je 1993. godine objavio PGP. Naredni album "Uzmi sve što ljubav dotakne“ pojavljuje se 1995. godine. Najveći hitovi sa ovog albuma su pesme „Jutro“, "Ti si moja ciganka", "Prvi put", "Mi se ljubimo". Poslednji album Bojana Milanovića, "Kraljica", objavljen je 2000. godine, logično, za PGP RTS.

Bojan Milovanović se pojavio u "Srećnim ljudima" u dva navrata – na izboru za mis, kao i na otvaranju lokala Maline Vojvodić gde u žutom odelu peva "Ne pali svetlo".

Zapravo, prava istina je da je samo nestao iz medija. I dalje je aktivan i bavi se muzikom. Živi u Sokobanji, gde nastupa svakog vikenda, a često ga put nanese u Niš.

Objavio je pesme "Da su meni krila sokola" i "Grešnica".

Bojan se, inače, izjašnjava kao srpski nacionalista, pa u skladu sa tim često komentariše i trenutna dešavanja u intervjuima koje daje lokalnim medijima.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi