NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI Bila je na "Farmi", udala se za fudbalera i život joj se okrenuo preko noći! Evo gde je sad i čime se bavi Jelena Stožinić (FOTO)

Kakva promena.

Jelena Stožinić
Jelena Stožinić, Foto: printscreen

Jelena Stožinić je srpska manekenka koja se oprobala i u rijalitiju “Farma“, udala se za fudbalera, a potom potpuno nestala.
Jelena Stožinić ima trideset godina, a sa samo 14, 2003. počela je da se bavi manekenkstvom i to u Milanu.

Upravo je u Milanu počela njena inostrana karijera, a koju je nastavila noseći odeću za poznate svetske kreatore u Parizu i Njujorku.

KRSTIĆETE SE I LEVOM I DESNOM RUKOM Važi za voditeljku sa najviše stila, a evo kako je Snežana Dakić izgledala PRE 14 GODINA! (FOTO)

Zbog povezanosti sa svojom porodicom Jelena je rešila da se 2009. godine vrati u Beograd gde je započela saradnju sa poznatom srpskom modnom agencijom. Jelena je tokom svoje karijere bila zaštitno lice svetski poznatih marki.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Stožinić Dunjić 🔪 (@killer_leatherskirts) on

Na “Farmi” je učestvovala kako bi mogla da promoviše školu u kojoj radi. Jelena je bila u trećoj sezoni Farme kada su se osim nje takmičili: Ekrem Jevrić, Tina Ivanović, Zlata Petrović, Renato Henc, Bata Zdravković, Zoran Pejić Peja, Aca Ilić, Hasan Dudić, Zorana Pavić, Jasmina Ana, Zorana Jovanović Šikica, Katarina Živković, Sanja Stojanović, Natalija Trik Fx…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Stožinić Dunjić 🔪 (@killer_leatherskirts) on

Jelena se 2012. udala za fudbalera Darka Dunjića sa kojim ima sina. Jelena se gotovo uopšte ne pojavljuje u javnosti, a danas izgleda potpuno drugačije od perioda kada je učestvovala u rijalitiju što potvrđuju i fotografije koje kači na svoj instagram.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi