STRAVIČNA NESREĆA NA POKRETNIM STEPENICAMA Žena propala kroz metal! Mehanizam joj otkinuo levu nogu do kolena, na desnoj teške povrede (FOTO)

Svedoci kažu da jedno nije smela da učini

Nesreća na pokretnim stepenicama
Nesreća na pokretnim stepenicama, Foto: Printscreen

*Žena hitno operisana

*Bila je sa nekim iz porodice

*Nepristrasni svedoci tvrde da je žrtva imala svog udela u nesreći

 

Noge jedne posetiteljke tržnog centra u Kini slomljene su i odsečen pokretnim stepenicama, nakon što su "metalne stepenice" najednom počele da propadaju pod njom.

Jedan od članova porodice žrtve i očevidac rekao je da su sve stepenice pred njom "srušile" i da više nije imala gde da nastavi. No, drugi "posmatrači" kažu kako je žrtva probila barijeru na stepeništu dok je ono bilo popravljano.

Video snimci ovog nemilog događaja, na društvenim mrežama pokazuju kako je ova žena bila čvrsto zarobljena u rupi na pokretnim stepenicama od struka na dole.

Vatrogascima je trebalo oko 30 minuta da je oslobode. Njena leva noga je već bila odsečena od kolena kada su je na nosilima iznosili iz tržnog centra, dok je na desnoj imala ozbiljne povrede.

Jedan od članova njene porodice rekao je kako su pokretne stepenice funkcionisale normalno, te kako su "metalne stepenice" počele u jednom trenutku da propadaju, što je dovelo do toga da ona padne iza lajsne i u mehanizam koji se nalazi ispod.

Rođaka je rekla da je pokušala da se popne, ali nije imala gde da zakorači.

NOVOSAĐANKA PRONAŠLA MISTERIOZNO PISMO NA TISI I ODNELA GA KUĆI Ubrzo joj je stigla poruka ZASTRAŠUJUĆEG SADRŽAJA!

Međutim, drugi očevici rekli su kako su radnici testirali pokretne stepenice kada se tvrdoglava žena odvažila da zakorači na njih nekoliko sekundi pre nesreće.

- Pokretne stepenice su se porpavljale i oko njih su se nalazile barijere. Ova žena je sklonila barijere i zakoračila na njih - rekao je jedan trgovac.

NEKI EVENTUALNO PRIČAJU U SNU Kada vidite šta ovaj čovek radi dok spava, zapanjićete se! "Budan ovo ne mogu, lekari kažu da koristim drugu stranu mozga!" (VIDEO)

- Stepenica je propala čim je stala na nju. Zaustavljana je, ali nije htela da sluša - rekla je jedna od žena koja se našla na licu mesta.

Žena je za sada u stabilnom stanju nakon hitne operacije u lokalnoj bolnici, no ne zna se da li će tamo pokušati da joj prišiju ud.

Uzrok nesreće će istražiti vlasti.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi