Zaključali ga u prodavnici, osvetio se na maestralan način!

alo.rs | Razbibriga 2017-10-03 19:24:53 2017-10-03 19:24:53

Jedini njegov "greh" bio je u tome što je otišao u toalet supermarketa nekoliko minuta pre zatvaranja radnje. Ostao je zaključan do jutra, a ono što je uradio ući će u anale!

Profimedia

Lijam Noris (47) iz Tenesija otišao je u toalet, u kojem nije mogao da čuje upozorenje preko razglasa da se objekat zatvara zbog kraja radnog vremena.

Nakon što je obavio potrebe i oprao ruke, izašao je iz WC-a i shvatio da u supermarketu nema nikoga. Na njegovo zaprepašćenje, kada je pokušao da izađe, konstatovao je da je zaključan i da će morati da sačeka jutro kako bi ga radnici prve smene "oslobodili".

U prvi mah, Norisa je uhvatila panika kada je shvatio da je mobilni telefon zaboracvoi u automobilu, pa je počeo da jede.

- Kada sam nervozan, ja jedem. Kada sam shvatio da sam zarobljen u supermarketu ,poludeo sam i samo sam jeo - rekao je Noris posle oslobađanja.

U časovima koji su usledili nakon "zarobljavanja" Noris je jeo šta je dohvatio - hladna jela, slatkiše, grickalice, kolače...

Kasnije je utvrđeno da je njegova nervoza zaslužna što je pojeo 6,8 kilograma gotovih jela, tri kilograma raznih sireva, 74 parčeta govedine, skoro 70 čokoladica, 60 krofni, sedam kutija čokoladnih kolača, četiri kutije dreugih kolača... i tu se spisak ne završava.

Sve u svemu, hrana koju je Noris pojeo vredi celih 8.000 dolara!

Inače, kako je izjavio upravnik supermarketa, Noris je očigledno bio i veoma žedan, pošto je popio 17 limenki gaziranih sokova, seam litara đusa, pet limenki energetskih pića i skoro dve litre javorovog sirupa.

- To je sumanuta količina s obzirom na to da je bio zaključan samo osam sati - rekao je upravnik.

Sa druge strane, Noris se branio pričom o nervozi i strahu.

- Bio sam sam u mračnom objektu i preplašen. Počeo sam da jeden kako ne bih mislio na to i tako sam radio sve dok me nisu oslobodili - objasnio je Noris.

Ipak, mnogima je njegovo objašnjenje čudno, a neki čak i sumnjaju da je namerno otišao u toalet kako bi dobio priliku da jede koliko želi.

Portparol policije okruga Fejet potvrdio je da je u toku istraga ovog slučaja ne bi li se utvrdilo da li je Norisovo objašnjenje logično, odnosno da li je on žrtva u ovom slučaju.

Expand player
Pogledajte više