EKSPERIMENTISAO NA LJUDIMA NASRED ULICE! Zagađenom hranom trovao beskućnike, ali zbog onoga što je posle radio postao je jedan od najvećih monstruma!

Vilijam Robert Kejbl, 38-godišnjak iz kalifornijskog grada San Andreas optužen je da je zagađenom hranom otrovao osam beskućnika i svakog od njih potom snimao da bi zabeležio njihove reakcije.

Kalifornija
Kalifornija, Foto: Printscreen

Kako navodi Foks njuz, više njegovih žrtava, od kojih su neke mislile da učestvuju u takmičenju u jedenja ljute hrane, primljeno je u bolnicu.

Prema navodima tužilaštva, Kejbl je u hranu koju je davao beskućnicima stavljao oleosmolu kapsikum, koja je dvostruko snažnijeg dejstva od biber spreja koji koristi policija.

Posle uzimanja kontaminirane hrane kod žrtava su se javile različite zdravstvene tegobe, poput simptoma napada, problema sa disanjem, povraćanja i jakih bolova u ustima i želucu.

Kejbl je trovanja navodno izveo u maju u mestu Hantington Bič, da bi krajem tog meseca bio uhapšen, a otežavajuća okolnost po njega je to što je jedno maloletno lice naveo da učestvuje u počinjenim radnjama.

Optužnica protiv njega sadrži niz teških krivičnih dela i prekršaja, uključujući i krivična dela trovanja i izazivanje povreda kod starijeg lica, a najviša kazna koja mu može biti izrečena iznosi 19 godina i tri meseca zatvora.

Kejbl, koji je zvanično po zanimanju hauzmajstor, trenutno se nalazi u pritvoru, a određena mu je kaucija od pola miliona dolara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi