DOKTORI U NEVERICI ZBOG OVOG SLUČAJA Zadavila trudnicu i izvadila joj bebu iz utrobe! Kad je otac uzeo dete u naručje, dogodilo se čudo! (FOTO)

Prošle su nedelje su vlasti shvatile šta se dogodilo žrtvi koja je bila u devetom mesecu trudnoće.

Bolnica
Bolnica, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Mali Jadiel otvorio je nedavno oči po prvi put, javila je pomoćnica sveštenika koja pomaže porodici nakon fatalnog incidenta u kojem je majka, 19-godišnja Marlen Očoa Lopes, zadavljena nakon čega je njen otmičar isekao njen stomak i uzeo bebu iz tela.

- Molili smo se i molili i on je otvorio svoje oči. Moj tata je rekao: “O bože, otvorio je oči” – ispričala je Sesilija Garsija.

Otac dečaka Jovani Lopes držao je u tom trenutku bebu u naručju, a Garsija je njihovu sliku objavila na “Fejsbuku”. Porodica je rekla da je Jadiel i dalje u kritičnom stanju i priključen je na mašinu za disanje, preneo je “Njuzer”.

IRINA JE ZAVRŠILA PRAVNI FAKULTET, A NIKO NEĆE DA JE ZAPOSLI "Imam besprekoran CV, ali sam previše s*ksi! Kad dođem na razgovor, direktori mi kažu..." (FOTO)

- Molimo se bogu da nam da naše dete jer je ono blagoslov koji je moja žena ostavila za nas – rekao je otac prošle nedelje.

U međuvremenu, agencija koja vrši inspekciju zdravstvenih ustanova u Ilinoisu potvrdila je da je pokrenula istragu u bolnici u Čikagu u koju je Klarisa Figueroa, koja se sa ćerkom Deziri optužena za ubistvo trudnice, donela bebu 23, aprila. Policija je rekla da niko iz medicinske ustanove nije obavestio vlasti kad su otkrili da Figueroa nema fizičkih znakova da se porodila kako je tvrdila.

LICE POGNUTO, STOPALA POPLAVELA Stao na kiosk da poruči hranu, radnica se prenerazila od pogleda na mesto suvozača! Odmah pozvala policiju (FOTO)

Prošle su nedelje su vlasti shvatile šta se dogodilo žrtvi koja je bila u devetom mesecu trudnoće. Policija sumnja da je Figueroa namamila tinejdžerku svojoj kući nudeći joj besplatnu odeću za bebe, a onda je ubila i uzela bebu, koju je nameravala da podiže kao svoju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi