CERN Veliki hadronski sudarač čestica Akcelerator
Profimedia
CERN Veliki hadronski sudarač čestica Akcelerator

Profimedia

CERN, Foto: Profimedia

Evropski centar za nuklearna istraživanja (CERN) pokrenuo je istragu nakon što se na internetu pojavio snimak koji prikazuje prinošenje ljudske žrtve u njihovim prostorijama. Snimak je nastao tokom noći, što je dovelo u pitanje obezbeđenje najveće naučne laboratorije na svetu.

Video prkazuje nekoliko osoba prekrivenih lica koje izvode obred pred kipom boginje Šive u dvorištu CERN-a, na francusko-švajcarskoj granici, nedaleko od Ženeve.

- Taj video je snimljen unutar naše ograde, ali bez naše dozvole i znanja - rekla je portparolka CERN-a i dodala da je centar pokrenuo istragu.

 

Komentari (6)

deki

18.08.2016 12:29

kao nisu znali da satanisti drze CERN?a ova portparolka kao nije satanista? kao nije niko znao? pa kao da smo mi ovce !

2.nastavak

18.08.2016 12:49

@deki - kao i mi ne znamo sta oni rade,kao prvi put prinose ljudsku zrtvu,kao i ne znamo za njihove zombi fabrike..

1999

18.08.2016 12:50

@deki - VELIMIR ABRAMOVIC JE OBJASNIO DA JE SATANISTICKI RITUAL IZVRSEN U SARAJEVU PRED OLIMPIJSKE IGRE I DA SU SVI LJUDI NA TLU EX YU POLOZENI NA OLTAR SATANI...ZASTO O TOME NE GOVORE DUHOVNE VODJE -NE POLITICARI VEC DUHOVNI OCEVI- MUSLIMANA?HRVATA? SRBA?SHIVA JE BOG UNISTITELJ I ETO UNISTILI SU JUGOSLAVIJU A NAJVISE ONE KOJI SU YU STVORILI-SRBE OTVORILI SU KAPIJU I PUSTILI PAKAO NA ZEMLJU.SAV PAKAO KOJI SU PUSTILI NA SRBE SADA SE SIRI EVROPOM PA CE I CELIM SVETOM.EVROPLJANI PLJUNULI STE NA HRISTA

KLJUC?

18.08.2016 13:23

@deki - Bez obzira sto se covecanstvu nudi nevidjeni razvoj nauke i tehnologije,ovo je svet obreda i rituala!U potrazi za Starim Nebeskim Znanjima koja su u suludim borbama prestiza pogubljena,gospodari sveta slepo tumaraju po starim naukama! Srbija JESTE mesto Moci ,ali im je i nemoguc zalogaj!Sta god radili!Kljuc ne mogu pronaci!

SVEDOK

18.08.2016 12:38

Svet Wampira u suludoj borbi za sopstveni opstanak,pokusava da uz sva moguca sredstva i materijalna,naucna,magijska,stvori Dusu-Bozju Iskru! Ali nikada to nece uspeti!! Sta god radili rezultat je -krah! Gospodo wampiri,ovaj svet je u izumiranju!Vasi Veliki Majstori su u konacistu,nemate Mudrace,Milost Neba,opozvan je prvi red-i svaki vas trud da stvorite zivot je besmislen!

Ateista

18.08.2016 13:27

Ko to dočekuje Masone u Šumadiji?