Rebeka Su Dudi
Facebook printscreen
Rebeka Su Dudi

Facebook printscreen

Rebeka Su Dudi, Foto: Facebook printscreen

Rebeka Su Dudi (29), majka troje dece iz Pen Tovnšipa u Pensilvaniji, koja je pijana u automobilu vozila svoju decu, pokušala je da podmiti policajce seksom.

Pročitajte još:

DA LI SE I VAMA OVO DEŠAVA? Beograđanin krenuo da izlazi iz tramvaja, a onda je toliko pobesneo, da je morao da uslika scenu zbog koje mu je skočio pritisak! (FOTO)

Zbog toga je optužena za nuđenje mita, nepristojno ponašanje i vožnju pod uticajem alkohola. Takođe, protiv nje su podignute i tri optužnice za ugrožavanje drugih osoba jer je u alkoholisanom stanju vozila svoje troje dece.

Kako se navodi, čitava situacija počela je tako što je policija intervenisala u njenom domu zbog porodičnog nasilja. Nakon što su stigli na njenu adresu, pričali su sa njenim partnerom Jakobom Angoliom, koji im je otkrio da je njegova devojka pijana u autu vozila svoju decu. Kada je policija razgovarala sa njom o čitavoj situaciji, osetili su miris alkohola i primetili da je gubila ravnotežu i nije mogla normalno da govori.

Zbog toga ju je policija uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju, ističući da je svojim ponašanjem ugrozila decu i dovela ih u životnu opasnost. Ipak, ona nije odustajala u nameri da se izvuče.

- Dok smo se vozili prema bolnici, Dudi je pokušala da mi ponudi seksualne usluge i tako izbegne kaznu - rekao je policajac koji ju je uhapsio, dodavši kako je tako nastavila da se ponaša pred lekarima i policijom dok su bili u bolnici.

Muškarac (50) silovao ćerku (20) na sopstvenom venčanju! Napio se, pa mislio da ima s*ks sa ženom?!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 20:23 Nezapamćen užas! Foto: Shutterstock * Muškarac (50) osuđen na dve i po godine zatvora zbog silovanja ćerke (20) * Pravdao se da je bio pijan i da je mislio da mu je ćerka ustvari nova žena * Nesrećna devojka se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju napila i onesvestila Muškarac (50) iz Danske , koji je silovao sopstvenu ćerku svoje prve bračne noći ležaće u zatvoru dve i po godine.

Kad su ju priveli, Rebeka je povukla majicu i grudnjak, pokazavši policajcima svoje grudi. Uz to, sve vreme ih je nagovarala na seks kako bi je oslobodili. Ipak, na kraju joj je ipak određena kaucija od 2.500 dolara, a prvo saslušanje je zakazano za 19. septembar.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!