Pol Mejson
Profimedia
Pol Mejson

Profimedia

Pol Mejson, Foto: Profimedia

Nekadašnjeg najdebljeg čoveka na svetu ostavila je verenica. Ona je istakla da joj je "seks sa njim bio sjajan", a razlog za raskid je bilo to što je, kako kaže, više voleo hranu nego nju.

Ajkula

screenshoot/Youtube

Rebeka Mauntin iz Masačusetsa počela je da se viđa sa Polom Mejsonom (59) 2013. godine, nakon što ga je videla u dokumentarcu "Jedenje do smrti: Najdeblji čovek na svetu". On se tada preselio u Ameriku iz Velike Britanije da bi bio sa njom.

Oni su, prema njivovim rečima, uživali u odličnom se*su, iako je ona imala samo 50 kilograma. U tom trenutku, toliko je bio težak samo višak njegove kože.

- Ja izlazim sa muškarcima koji me privuku emotivno, pa to preraste u fizičku privlačnost. Sa njim sam kliknula istog trenutka - objasnila je Rebeka.

Rumunija

screenshoot

Sreća je potrajala do kraja 2015. godine kada se Pol vratio starim navikama kada je hrana u pitanju. Sada ima 222 kg, iako je u najbolje dane imao čak 100 kg manje.

Pri najvećoj težini, Pol je imao 445 kilograma i unosio je 20.000 kalorija na dan. Imao je operaciju smanjenja želudca, ali ga to nije sprečilo da poželi svoj stari životni stil. Ubrzo je napustio svoju djetu u korist brze i kalorične hrane.

Rebeka veruje da je prebrzo izgubio težinu, što je dovelo do jo-jo efekta. Pokušali su da obnove svoju vezu i da zajedno pokušaju dijetu koja podrazumeva da jedu samo meso i povrće.

Ural

screenshoot/Youtube

Međutim, Pol je ubrzo počeo da jede i hleb, a to je bila kap koja je prelila čašu za Rebeku.

Ostavila ga je zauvek, a on se sada vraća u Veliku Britaniju na lečenje, uključujući operaciju kolena, popravku bajpasa i lečenje osam stomačnih kila.