PRIZOR GA JE ZALEDIO Vatrogasac 20 sati gasio požar, a kad je došao do svog automobila, umalo se nije onesvestio! (FOTO)

Na Fejsbuk stranici DVD-a Bilice objavljena je informacija da je jedan vatrogasac dobio kaznu za parkiranje dok je gasio požar. Podsetimo, vatrogasci su se tokom vikenda borili s vatrenom stihijom kod Šibenika.

Vatrogasci, požar
Vatrogasci, požar, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

"Zahvalama nikad kraja, pa tako se i sada zahvaljujemo PU ŠIBENSKO-KNINSKOJ koja je ZALEPILA KAZNU našem vozaču Ediju Mikulandri koji 20 sati proveo na požaru i parkirao na parapet ispred DVD-a i uz to imao službenu oznaku na vetrobranskom staklu 'VATROGASCI 193' te zaklonio nama pristup. Hvala gospodo od srca!!!! P.S. Zahvaljujemo i gospođi koja je slikala auto i poslala policiji sliku te ih zvala...", stoji u objavi na Fejsbuku.

Reagovali su i na Fejsbuk stranici Vatrogasci – Oni su naši Heroji. "Bravo!!!! Gospođo..... Po meni tu policajac nije ni kriv, on je na poziv izašao i našao auto u prekršaju, naravno, gospođa je verovatno bila tu – da nije napisao ona bi i njega prijavila nadređenima da ne radi svoj posao kako treba...", stoji u objavi.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi