Striptiz
Printscreen
Striptiz

Printscreen

Striptiz, Foto: Printscreen

 

Nevaljala proslava pretvorila se u najgoru noćnu moru roditelja kada se na Internetu pojavio snimak na kojem striper izvodi ples za vaspitačice u vrtiću negde u Rusiji.

Na snimku se vidi kako striper, obučen u kostim vepra, izvodi erotični ples ispred vaspitačica uz pesma Džoa Kokera "You Can Leave Your Hat On".

koža

screenshoot

Zahvaljujući anonimnom izvoru video je završio na Jutjubu i odmah je postao viralan.

Na kontroverznom snimku vide se vaspitačice kako se smeju i igraju sa "veprom". Sudeći prema mraku koji se vidi kroz prozor, performans se najverovatnije dogodio uveče, kada su deca već otišla svojim kućama.

Pročitajte još:

Ubrzo su se oglasili i besni roditelji, koji su rekli da je sramota što je snimak nastao u ustanovi u kojoj borave deca. Međutim, bilo je i onih koji su ga nazvali neukusnom šalom, ističući da deca nisu bila prisutna, kao i da je striper zadržao kostim dok je skidao drugu odeću.

Bilo je i onih koji su istakli kako je snimak objavljen iz osvete.

Beba

screenshoot/Facebook

Kasnije je otkriveno da se proslava u vrtiću u gradu Surgutu u zapadnom Sibiru zapravo dogodila pre tri godine, ali je video tek sada objavljen u javnosti, piše Rt.

Obrazovne vlasti su, međutim, pokrenule reviziju ovog pitanja, a upravnica vrtića podnela je ostavku pre nego što je istraga završena.