Loren Etčels
Facebook

 

Britanka koja je ostavila svoju ženu u Kanadi zbog donora sperme, a zatim kidnapovala njihovu ćerku i pobegla, uhapšena je kada su ona i njeni roditelji sleteli na ostrvo Džerzi u Lamanšu.

Loren Etčels je uhapšena nakon što je tri godine bila u bekstvu po Evropi, odnosno jer je prekršila sudsku zabranu da izvodi devojčicu iz Kanade. Ona je otela 19-mesečnu ćerku 2016. godine kada se raspao njen brak sa Tašom Braun.

Pročitajte još:

Taša od tada nije videla svoju ćerku i nada se da će uskoro ponovo biti spojena sa četvorogodišnjakinjom, piše "Dejli mejl".

Policija je potvrdila da je devojčica bezbedna i zdrava, kao i da je njenu majku koja ima dualno britansko i kanadsko državljanstvo uhapsila kada je pokušala da uđe u Veliku Britaniju.

Loren tvrdi da je sa porodicom bila na odmoru u Francuskoj i da je odlučila da "skokne do Džerzija".

Ona i njena bivša supruga su živele u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi i dobile su ćerku pomoću donatora sperme.

Mladić se naoružao za POKOLJ, pa ušao u tržni centar, a onda šokirao CEO GRAD! (VIDEO)

Tužioci u američkoj saveznoj državi Misuri podigli su optužnicu za terorističku pretnju protiv 20-godišnjeg mladić, koji je naoružan puškom i pištoljem, ušao u lokalni market "Volmart" da bi "testirao" da li će ta prodavnica poštovati njegovo ustavno pravo da nosi oružje.

Međutim, Loren je ostavila Tašu zbog donora Marka van der Merva, a kasnije je sa njim, njenom ćerkom i njihovim novorođenim sinom pobegla u London u jeku brakorazvodne parnice i borbe za starateljstvo.

Od tada se Loren i detetu gubi svaki trag, a potraga je konačno završena početkom meseca. Ona je uhapšena kada je pokušavala da se u Britaniju "ušunja" preko ostrva da bi izbegla pasošku kontrolu.

U nekom trenutku tokom bekstva ona je prekinula svoju vezu sa Markom i nastavila da putuje sa decom po svetu uz pomoć britanskih pasoša.

Ona je pre nekoliko dana puštena iz pritvora uz kauciju od 25.000 funti, nakon čega je uslikana sa svojom ćerkom.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!