Devojka
Facebook printscreen
Devojka

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

"Sinoć sam upalila sveću i otišla u kadu na oko sat vremena. Nakon toga, upaljenu sveću sam odložila na noćni sto i dremnula kratko pre nego što sam krenula na posao u noćnu smenu (da, znam, glup potez)", počinje svoje upozorenje na Fejsbuku Fara Lorel Frejzer, mlada Amerikanka koja je pukom srećom preživela ovu naizgled običnu noć.

Pročitajte još:

"U suštini, probudilo me je grebanje i kukanje mog psa. Probudila sam se i izgledala kao iz horor filma. Nešto crno mi je curilo iz nosa i iskašljavala sam crnu sluz. Nisam se posebno zabrinula ali sam ipak kontaktirala lekare kada sam stigla na posao. Nakon pregleda, rečeno mi je da moram na terapiju kiseonikom, tako su mi dali 10 litara kiseonika i trajalo je pola sata.

Rekli su mi i da, da se nisam pojavila na poslu, završila bih u bolnici zbog trovanja ugljen monoksidom. Uskoro su se pojavili i iz Hitne pomoći i nakon pregleda mi rekli da, da se nisam probudila ranije (planirala sam da ustanem u 9 ali me je probudio pas oko pola osam), verovatno ne bih bila živa.

Srbija grca u suzama zbog muke dvoje mladih! Mnoge će iznenaditi kad vide ko je porodica! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:25 Porodica, bogata ljubavlju, ali bez svega drugog, pokazaće da je teško živeti i odgajati decu, ma koliko ih svi želeli u ogromnom broju. Foto: Youtube printscreen U potrazi za pričama, koje oslikavaju "Srbiju na dlanu", ekipa Hepi televizije naišla je na mladi par, koji je slomio i najtvrđa srca.

Dakle, moja poruka je da budete izuzetno oprezni sada kada idu hladni meseci a mnogi od nas vole da upale sveće i sede u toploj sobi. Budite posebno oprezni ako imate decu, ja sam zahvalna što mi se to nije dogodilo", poručila je Fara.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici