Umesto na medenom mesecu mladenci završili u zatvoru, mladoženja se pobio sa konobarom, a onda je krenuo potpuni haos (FOTO)

New York Post/ Alo.rs/ B. P. | Razbibriga 2019-10-02 22:04:35 2019-10-02 22:04:35

Upala policija, opšti lom

Yavapai County Sheriff

Bračni par iz Arizone, postao je globalna vest, nakon što su mediji preneli informaciju da su tek venčani mladenci umesto na medeni mesec, zajedno završili u zatvoru. Kako se navodi, oni su do zatvora stigli tako što su se prethodno sukobili sa policijom.

Ešli Džordan (30) i njen suprug Erik Kordova (31) iz Arizone, bili su venčani tek nekoliko sati, kada je novopešeni mladoženja izazvao incident sa jednim od kelnera na njihovom venčanju, zbog čega je morala i policija da interveniše.

Pročitajte još:

Kada je razjareni Kordova video pripadnike policije, postao je još agresivniji. Prilikom pokušaja da se obračuna sa pripadnicima javnog reda i mira, on je pao na zemlju i tom prilikom su počeli da se komešaju i gosti na venčanju. Zbog toga, u koškanje se umešala i mlada, koja je prema navodima, udarila jednog od policajaca u glavu. Zbog napada na službena lica, njih dvoje su uhapšeni i sprovedeni u zatvor pod optužbama za ometanje pravde, napada na službeno lice, kao i za neprikladno ponašanje.

Mladenci su umesto u hotelskom apartmanu, noć proveli u ćeliji zatvora, ali nije navedeno da li su bili zajedno ili u posebnim jedinicama.

Pored mladenaca, uhapšena su još četrii muškarca, od kojih su dva zadržana, a dva puštena da se brane sa slobode.

Sin od godinu i po sahranjuje svog tatu. Majka se davi u suzama: Kako da mu kažem da više neće videti oca? (FOTO)

AUTOR: Mirror/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 01.10.2019. 22:02 Ostala samohrani roditelj u 20 godina Olivija Kili, supruga Britanca Luisa Begšoua, koji je nasmrt izboden u julu u blizini svog doma u Šefildu, objavila je dirljivu fotografiju sa njegove sahrane, na kojoj se vidi kako njihov 18-mesečni sinčić Karter Begšou pridržava lopatu, kojom sahranjuju njegovog oca.

Dvojica policajaca koja su bila učestovala u incidentu, prošli su sa lakšim povredama.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Expand player
Pogledajte više