Irina
screenshoot/Youtube
Irina

screenshoot/Youtube

Irina, Foto: screenshoot/Youtube

Majka iz pakla završila je u zatvoru nakon što se otkrilo da pokušava da proda nevinost svoje 13-godišnje ćerke bogatom pedofilu. Osramoćena Irina Gladkih osuđena je na četiri i po godine zatvora i više neće imati pravo da odgaja svoju ćerku i mlađeg sina. Javnost ipak osuđuje presudu za tako nisku kaznu.

35-godišnja bivša misica uhvaćena je u policijskoj akciji kad je iz Čeljabinska letela za Moskvu gde je trebalo da se sretne sa muškarcem koji bi platio 19.100 funti za seks sa njenom ćerkom.

Na sud je Irina stigla u krznenoj bundi, no većinu je vremena držala pognutu glavu da izbegne kamere. Monstruozna je majka čak od lekara nabavila potvrdu da joj je ćerka devica i snimila je niz fotografija deteta u neprimerenim, seksualnim pozama.

 U prilično mučnoj video ispovesti nakon pritvaranja u januaru priznala je:

- U 7 i 35 sati ujutro ćerka i ja smo odletele u Moskvu.Tamo smo došle da bi upoznale bogatog čoveka koji nam je trebao dati značajnu financijsku pomoć za pružanje seksualnih usluga moje ćerke.

Majka je imala i dve pomagačice koje su u avgustu osuđene na tri i po godine zatvora. Jedna od njih, Jelena Anisimova, priznala je da je imala zadatak da potraži bogataša koji bi platio seks sa devicom. Druga, Alina Kukanova (25), plakala je i vikala u sudnici nakon što je donesena presuda.

Irinino priznanje krivičnog dela objavila je policija:

 Irina je sa jednom od pomagačica otišla u moskovski restoran gde je trebalo da se sastanu sa kupcem, ali policija je saznala za plan i odglumila bogataša. Čim je majka spremila novac u torbu, uhapsili su je. Devojčica sada živi sa bakom koja joj je odnedavno i zakonski staratelj.

Gladkih, inače radnica u IT sektoru i sudija izbora za mis u Čeljabinsku, osuđena je za podvođenje maloletne ćerke. Policija je potvrdila da je ranije sa pomagačima radila kao prostitutka, prenosi Daily Mail.