BILI SU POTPUNO PIJANI Učiteljica Ema izgubila vibrator u v*gini, dohvatila je viljušku za roštilj, a onda je đavo odneo šalu!

Ne pokušavajte ovo kod kuće

Učiteljica Ema
Učiteljica Ema, Foto: Facebook printescreen

 

Ema Filips, 24-godišnja učiteljica iz Velike Britanije, se pre nekoliko dana previše zaigrala sa svojim dečkom Lijem Milerom (29). Oni su se toliko prepustili strastima da im je ružičasti vibrator od skoro 18 centimetara izmakao kontroli i nestao u njenom telu.

Uhvatila ju je panika. Kaže kako je osetila da i dalje vibrira negde unutra, ali nije bilo nikakve šanse da ga izvade. Uzalud su oko sat vremena pokušavali vilicom i hvataljkom za roštilj. Tada im je postalo jasno da moraju u bolnicu. Bilo im je užasno neugodno da objašnjavaju medicinskom osoblju šta se dogodilo, posebno zato što su bili potpuno pijani.

 

Zapravo, bili su toliko pijani da nisu bili u stanju da sami sebe odvedu u bolnicu, već je Hitna pomoć morala doći po njih.

Najpre su je smestili pod rendgen, a potom odlučili kako je preduboko u telu i neće ga moći bezbolno izvući kroz rektum. Nestašni vibrator iz nje su izvadili pod opštom anestezijom - i dalje je vibrirao. Tešili su je rečima kako ovakve slučajeve imaju često. Ponudili su joj da seks igračkicu ponese kući, ali ona je to odbila.

 

- Bila sam u tolikom šoku da nisam osećala bol - rekla je ona kasnije.

Ema je odlučila da podeli svoje bizarno iskustvo sa javnošću jer želi da upozori parove da pripaze šta rade u krevetu, te da ne izbegavaju odlazak u bolnicu ako nešto krene po zlu, kao u njenom slučaju. Stavila je na Fejsbuk i svoje fotografije dok je ležala u bolnici, a pokazala je i model ružičastog vibratora koji im je zadao toliko muke, pišu strani mediji.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi